HELLO
Domagoj Kukec

Kada je shvatila da je njezinom partneru Bryanu Randallu stanje sve teže, slavna glumica Sandra Bullock odlučila je napraviti pauzu u karijeri kako bi mu pomogla.

Glumačka karijera Sandre Bullock na pauzi, glumica se brinula o partneru

Uzela je pauzu i posvetila se obitelji i bolesnom partneru Bryanu Randallu, koji je preminuo ovog vikenda nakon trogodišnje borbe s ALS-om (amiotrofična lateralna skleroza).

karijera Sandre Bullock

Amiotrofična lateralna skleroza je neurološka bolest koja dovodi do paralize mišića, invalidnosti te na kraju smrti. Jedna je od najčešćih bolesti motorike, a očituje se propadanjem donjih, odnosno gornjih motornih neurona s posljedičnom progresivnom mišićnom atrofijom.

Lijek za ALS ne postoji, bolest je smrtonosna, ali kod pacijenata napreduje različitom brzinom. Očekivanja su da će pacijenti s ALS-om nakon pojave prvih simptoma, živjeti dvije do pet godina.

karijera Sandre Bullock

Bolest se još naziva i Lou Gehrigovom bolesti po američkom bejzbolašu kojemu je dijagnosticirana 1939. godine kada je imao samo 36 godina.

Karijera Sandre Bullock trpjela zbog teških zdravstvenih problema

Mnogi su situaciju Sandre Bullock protumačili drugačije, pa čak i njezino pojavljivanje u ožujku 2022. na premijeri filma “Izgubljeni grad” koji je snimila s Channingom Tatumom. Stigla je sama na tu premijeru, a prema nagađanjima to je bio dokaz problema u odnosu Sandre Bullock i Bryana Randalla. Tek je uzak krug ljudi znao što se uistinu događa, i da se 57-godišnji fotograf Bryan Randall bori s teškom i okrutnom progresivnom neurodegenerativnom bolesti.

Od te premijere, kada je i sama otkrila da uzima pauzu od svega, Sandra Bullock gotovo se i nije pojavljivala u javnosti.

karijera Sandre Bullock

“Želim biti kod kuće. Ne činim uslugu nikome tko ulaže u projekt ako kažem: ‘Samo želim biti kod kuće’. Dosta mi je toga da stalno trčim za novim stvarima. Samo želim biti prisutna i odgovorna za jednu stvar. Ne znam o kojem periodu se radi, niti kada ću se vratiti”, izjavila je slavna glumica tada za CBS.

U travnju ove godine snimili su je u društvu njezinog dugogodišnjeg agenta Kevina Huvanea, s kojim je bila na večeri. Bila je iscrpljena i na rubu suza. Kevin Huvane hodao je pored nje i grlio je.