HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Glenn Close vjeruje da bi Robin Williams i danas bio tu samo da je njegov prijatelj Christopher Reeve živ. Slavna glumica (76) otvorila je priču o Williamsovom i Reeveovom bliskom prijateljstvu u novom dokumentarcu, Super/Man: The Christopher Reeve Story. Dokumentarni film imao je svjetsku premijeru na Sundance Film Festivalu 21. siječnja.

Uvijek sam mislila da bi Robin još bio živ, da je Chris još uvijek tu”, kaže Close u jednoj sceni, piše People. Ona je jedna od nekoliko osoba koje su intervjuirane u dokumentarcu o glumcu koji je bio Superman u filmovima iz 1970-ih i 1980-ih.

Robin Williams i Christopher Reeve bili su prijatelji s fakulteta

Christopher Reeve preminuo je u dobi od 52 godine 2004. od posljedica srčanog zastoja. Posljednjih devet godina života bio je paraliziran od struka naniže nakon što je doživio tešku nesreću na jahanju.

Pročitajte: Robin Williams se vraća na veliko platno?! Otkriveno kako je Disney oživio Genieja u novom filmu – bez upotrebe AI, ali s nevjerojatnim trikom!

Robin Williams počinio je samoubojstvo 2014. u dobi od 63 godine. Slavni glumac i komičar tijekom karijere mučio se sa psihičkim problemima, no javnost je svejedno bila šokirana viješću o njegovoj smrti.

Williams i Reeve zajedno su pohađali uglednu umjetničku akademiju Juilliard u New Yorku i razvili doživotno prijateljstvo.

Robin Williams bio je jedna od najvećih glumačkih legendi, a njegova smrt šokirala je svijet

Što se Glenn Close tiče, ona je 1982. s Williamsom glumila u filmu Svijet prema Garpu. Ovo joj nije bio prvi put da govori o utjecaju koji je Reeve imao na Williamsa. Još 2017. Close je spomenula kako je “uvjerena” da bi zvijezda Good Willa Huntinga bila tu i danas da je Reeve živ.

Njihovo prijateljstvo, njihova povezanost, stvar je legende. Ne samo da je izdržalo vrijeme, već je postalo životvorna sila koja ih je oboje održavala,” istaknula je, dodajući: “Petkom navečer, Chris bi doslovno uletio, pilotirajući vlastitim avionom, pokupio Robina i oni bi odletjeli negdje za vikend.”

Živjeli su brzim i ludim životom kakav vam naš posao može pružiti ako postanete izuzetno slavni, praktički preko noći“, dodala je.

Pročitajte: Legendarna komedija s Robinom Williamsom skoro je dobila nastavak

Robin Williams proslavio se 1980-ih u sitcomu Mork & Mindy. Kasnije je glumio u nekim od najomiljenijih filmova ikada, kao što su Mrs. Doubtfire, Društvo mrtvih pjesnika, Aladdin i brojni drugi.