HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Fanovi Gorana Višnjića odlično se zabavljaju pri svakom posjetu njegovom Instagram profilu, zahvaljujući zaboravljenim fotografijama koje svako toliko objavljuje. Retro fotografije Gorana Višnjića, koje poznati glumac ovih dana objavljuje na svom Instagram profilu, oduševljavaju njegove fanove, a poznati Hrvat rodom iz Šibenika najavio je kako uskoro stiže još nikad viđenih polaroida.

Jedna bolja od druge: Retro fotografije Gorana Višnjića

Glumac koji već godinama živi i radi u Americi oduševio je pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj on i glumac Leon Lučev sjede na krovu automobila.

PROČITAJTE: Slamao je srca Hrvatica i Amerikanki – Domaći glumac objavio selfie iz devedesetih

“California ‘off road na Dalmatinski’. Dakle… jučer sam imao veliko čišćenje i pronašao sam TONU starih fotografija… ako ste zainteresirani, javite mi pa ću obrisati prašinu s njih i objaviti ih.”, napisao je nedavno slavni glumac.

Retro fotografije Gorana Višnjića

“Ovo je jedna s mojim prijateljem Leonom Lučevom snimljena jednom davno u Kaliforniji na kojoj gledamo kako drugi pokušavaju napraviti lude stvari s autima dok se mi opuštamo i razmišljamo trebamo li i mi pokušati nešto slično s našim džipom”.

Isplivale i retro fotografije Gorana Višnjića sa snimanja filma s Nicole Kidman

U kutiji sa starim fotografijama Goran Višnjić je našao i fotografiju na kojoj nosi kaubojski šešir, a koja je snimljena prije snimanja filma ‘Magija’, u kojem hrvatski glumac glumi uz Nicole Kidman i Sandru Bullock.

Retro fotografije Gorana Višnjića

“Kao što sam obećao…ovo je bilo probno snimanje za film ‘Magija’. Iskreno, ne sjećam se jesmo li je ikad iskoristili. Jako je u stilu Jimmyja …Polaroid fotka Strašnog Jimmyja stiže uskoro…”, napisao je.

Želimo li još vintage fotografija Gorana Višnjića? Jednoglasno – DA!