HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Izraz selfie počeo se koristiti s dolaskom pametnih telefona koji su omogućili da kameru okrenemo prema sebi, no takav način fotkanja zabavljao je i mlade u osamdesetima i devedesetima, koji ni nisu znali da će uskoro svijet preplaviti “futuristički mobiteli”. Fotografija iz mladih dana Gorana Višnjića pravi je dokaz toga!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Zgodni glumac na svom je Instagram profilu objavio odličnu fotografiju s početka karijere koja je oduševila brojne fanove “doktora Luke Kovača”. A ako znate tko je doktor Luka Kovač, vjerojatno i sami imate slične selfieje u svom albumu.

Fotografija iz mladih dana Gorana Višnjića selfie je prije selfieja

Poznati 50-godišnji hrvatski glumac, rodom iz Šibenika, razveselio je obožavatelje simpatičnom fotkom iz svojih mladih dana, na kojoj nosi sivu majicu s kratkim rukavima i vragolasto gleda u kameru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Danas “starinski” fotoaparat glumac je okrenuo prema sebi i uspio stisnuti gumbić kako bi sam sebe fotkao.

“Ovo je, dame i gospodo, način na koji se snimaju selfieji. U stilu dvadesetog stoljeća!”, napisao je Goran Višnjić uz fotografiju te dodao puno smajlića i emoji muškarca koji se dlanom udara u čelo.

Zahvaljujući ovoj fotografiji, fanovi Gorana Višnjića prisjetili su se svojih mlađih dana i pokušaja da snime slične fotografije, a jedna je obožavateljica dodala kako se u to doba trebalo i čekati da se film razvije u foto studiju kako bi se napokon dobile fotografije.

Fotografija iz mladih dana Gorana Višnjića snimljena je prije uspjeha u seriji Hitna služba

Goran Višnjić nije otkrio kad je snimljena fotografija koju je objavio no prema kratkoj frizuri, možemo zaključiti da je snimljena prije no što je otputovao u Ameriku i proslavio se na globalnoj razini u ulozi liječnika u hit seriji devedesetih pod nazivom “Hitna služba”, u kojoj je glumio i George Clooney.