HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatska pjevačica Domenica Žuvela uživa u ljetu punom druženja s najmilijima.

30-godišnja pjevačica ljeto provodi kružeći cijelim Jadranom, što poslovno, što privatno, a ipak joj je najdraže kad stigne u rodnu Velu Luku, gdje je iščekuju obitelj i prijatelji.

Poznata pjevačica nedavno je snimila preslatku objavu sa svojim vjernim psićem, koji joj, kako kaže, već sedam godina pruža nevjerojatnu količinu ljubavi i veselja, a više je puta ovog ljeta fanove oduševila i fotografijama u kupaćim kostimima i ljetnim outfitima koji ostavljaju bez daha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

U najnovijoj objavi pokazala je kako to zapravo izgleda kad nekome kaže “Ajmo skoknuti na kavu”.

Domenica s prijateljicom Paulom uživa u spontanim trenucima

Hrvatska pjevačica Domenica trenutno se nalazi na Korčuli gdje se druži s plesačicom Paulom Tonković, koja je hrvatskoj publici dobro poznata s malih ekrana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Paula Tonković s partnerom Markom Cuccurinom pobjednica je ovogodišnjeg izdanja showa “Ples sa zvijezdama” u kojem je i široj publici imala prilike pokazati svoje plesno umijeće koje je tijekom karijere profesionalne plesačice standardnih i latinoameričkih plesova više puta nagrađivano.

Simpatične prijateljice uživaju u ljetnim radostima na bajkovitom hrvatskom otoku na kojem je Domenica rođena, a čini se da su obje obožavateljice spontanih druženja.

Domenica s prijateljicom pokazala kako to izgleda kad krenu na kavu

Uz fotografiju na kojoj Domenica s prijateljicom Paulom na terasi stoji kraj velike bačve i nazdravlja bijelim vinom, plesačica je simpatično napisala: “E ajmo popit kavu i okupati se” te tako otkrila kako se nikad ne zna gdje će ovaj duo završiti kad krene s druženjem.

Na fotografiji Paula Tonković nosi crni kupaći kostim u spoju s kratkom narančastom tunikom, tok Domenica blista u trodijelnom bijelom kompletu kratkih hlača, topića i košulje koji je prebacila preko tirkiznog bikinija.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, mode, ljepote, serija, filmova i putovanja čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti