HELLO
Domagoj Kukec

Bračni par Kourtney Kardashian i Travis Barker odbrojava dane do trenutka kada će Kourtney donijeti na svijet njihovo prvo zajedničko dijete – četvrto za svakoga od njih. Proveli su vrijeme sa svojim voljenima na proslavi trudnoće. Proslava trudnoće Kourtney Kardashian obilovala je veseljem, luksuzom i Disney čarolijom.

proslava trudnoće Kourtney Kardashian

Kako se može vidjeti na fotografijama koje je obitelj Kardashian-Jenner podijelila, Kourtney je nosila kombinezon s uzorkom zmijske kože na zabavi koju je organizirala slavna organizatorica događanja Minde Weiss i koja je održana u privatnoj rezidenciji na području Los Angelesa. Kourtney i Travis su nosili uši Mickeyja Mousea.

proslava trudnoće Kourtney Kardashian

Proslava trudnoće Kourtney Kardashian u dobrom društvu

Khloe Kardashian pratila su djeca, True Thompson (5) i Tatum Thompson (14 mjeseci), koji su se igrali zajedno. Osnivačica Good American podijelila je mnogo fotografija i videa sa zabave, dok su Kim Kardashian i njezina najstarija kći North West (10), podijelile vlastite isječke na svom TikToku.

proslava trudnoće Kourtney Kardashian

“Što je ovo, kabina za fotografiranje?”, Khloe je rekla svojoj kćerki. “Moramo ovo raditi zajedno. Ti, ja i Tatum, idemo.”

proslava trudnoće Kourtney Kardashian

Proslava trudnoće Kourtney Kardashian uz Disneyjevu tematiku

Gosti su uživali u raznovrsnoj hrani i piću s tematikom Disneyja, uključujući mekane kiflice u obliku Mickey Mousea, palačinke, vafle i bagel u obliku Mickeyja Mousea te mini bočice s temom Alise u zemlji čudesa sa zelenim sokovima na kojima su bili natpisi “Pij me.” Kvartet brijača također je zabavljao prisutne.

proslava trudnoće Kourtney Kardashian

U lipnju su Kourtney i Travis objavili njezinu trudnoću, a zatim su otkrili da očekuju sina. Ranije ovog mjeseca, Kourtney Kardashian je bila na hitnoj operaciji zbog nepoznate komplikacije u trudnoći. Travis, bubnjar Blink-182-a, odmah je doletio iz Europe gdje je bio na turneji s bendom kako bi bio uz nju.

proslava trudnoće Kourtney Kardashian

Travis je nedavno podijelio osobne medicinske vijesti, dijeleći sliku pozitivnog testa na COVID-19 na svojim Instagram pričama. Njegova pastorka Atiana De La Hoya (24), podijelila je sliku na kojoj Travis nosi masku dok sjedi pored Kourtney na proslavi trudnoće. U opisu svoje Instagram priče napisala je: “Proslava trudnoće na socijalnoj udaljenosti.”

druge vijesti