HELLO
Domagoj Kukec

Slavna zvijezda Kourtney Kardashian i njezin suprug Travis Barker u objavi na Instagramu otkrili su da će dobiti dječaka. Slavni par, od milja zvan “Kravis”, okupio je prijatelje i obitelj u subotu 24. lipnja na za njih velikom događaju koji je uključivao sviranje bubnjeva zahvaljujući zvijezdi benda Blink-182, njezinom suprugu i bubnjaru Travisu Barkeru.

Kourtney Kardashian sjedila je u krilu svojeg supruga, kraj bubnjarskih palica, dok su se spremali otkriti spol djeteta.

Čini se da je došlo do malog kašnjenja jer se u videu može čuti Travisa Barkera kako pita: “Je li naš pirotehničar spreman?”. Nasmijana Kourtney Kardashian priznala je da “nije znala što se događa”.

Zatim su u zrak odletjeli plavi konfeti dok su se Khloe Kardashian i ostali okupljeni mogli čuti kako plješću i navijaju.

Kourtney Kardashian otkrila spol djeteta tjedan dana nakon koncerta

Otkrivanje spola djeteta dolazi nakon nešto više od tjedan dana otkad su Kourtney Kardashian i Travis Barker objavili da očekuju dijete tijekom koncerta Blink-182 u Los Angelesu. Kourtney Kardashian je na koncertu podigla natpis na kojem je pisalo: “Travis, trudna sam”. Taj trenutak je slatka referencija na spot Blink-182 iz 1999. godine u kojem je obožavateljica učinila istu stvar. Travisovi kolege iz benda Tom DeLonge i Mark Hoppus bili su oduševljeni kada su saznali da će dobiti dijete. “Sad će se ljubakati, jednostavno znam”, našalio se Tom DeLonge dok je Travis Barker mazio svoju ženu.

“Preplavljena zahvalnošću i radošću zbog Božjeg blagoslova i plana”, napisala je Kourtney Kardashian na Instagramu 16. lipnja, pokazujući svoj trudnički trbuh u mrežastom bodiju iza pozornice na kojoj je održan koncert.

Kourtney ima sinove Reigna i Masona te kćer Penelope. Travis je također otac troje djece, pokćerke Atiane iz prethodne veze s bivšom suprugom Shanne Moakler, kao i sina Landona Barkera i kćeri Alabame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Sretna vijest dolazi godinu dana nakon što se par vjenčao u Santa Barbari, nakon čega je uslijedilo slavlje u Portofinu u Italiji s obiteljima. Kourtney Kardashian također se podvrgnula umjetnoj oplodnji kako bi pokušala začeti dijete, ali je nakon nekoliko neuspjelih pokušaja odlučila prekinuti tretman.

druge vijesti