HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kate Beckinsale vratila se na crveni tepih nakon “teške godine“. Nakon produljenog boravka u bolnici zbog neobjavljenog zdravstvenog problema, 50-godišnja glumica izašla je na uvodnu gala svečanost organizacije King’s Trust u New Yorku ovaj četvrtak.

Bila je teška godina“, priznala je Beckinsale u kratkom intervjuu koji je dala za People. “Zato što su moji roditelji bili bolesni i moja mačka… bila je to hrpa stvari. Zato je lijepo doći i vidjeti prijatelje i malo promijeniti perspektivu. Svi smo imali pomalo tešku godinu.”

Za svoj povratak Kate Beckinsale odabrala je fantastičan outfit

Kate Beckinsale nosila je prozirnu bijelu haljinu od organze na jedno rame s oblikovanom valovitom strukturom. Steznik haljine pokrivao je samo dio njezina tijela, ostavljajući struk vidljivim. Donji dio haljine sastojao se od nekoliko slojeva, pri čemu je voluminozna tkanina padala u jednom smjeru, stvarajući “prorez”.

povratak kate beckinsale

Prorez je pokazao njezine bijele štikle s otvorenim prstima. Što se tiče nakita, Kate je nosila par visećih naušnica s dijamantima i nekoliko dijamantnih prstenova. Njezin glamurozni izgled uključivao je svjetlucavo sjenilo za oči, sjajilo za usne u nude nijansi i visoko podignutu kosu s velikom crnom mašnom.

Povratak Kate Beckinsale na crveni tepih dogodio se u sklopu hvalevrijedne dobrotvorne akcije

King’s Trust je dobrotvorna organizacija koju je današnji britanski kralj Charles III. osnovao još prije 48 godina, dok je bio Princ od Walesa. Njezina je misija pomagati mladim ljudima koji se muče s problemima poput nezaposlenosti, siromaštva, zdravstvenih problema i zlostavljanja. Glavni svjetski ambasador je Edward Enninful, bivši glavni urednik britanskoga Voguea. Kate Beckinsale dala je kratku izjavu u kojoj je naglasila važnost ovoga dobrotvornoga projekta koji je transformirao budućnosti milijuna mladih ljudi u posljednjih skoro pet desetljeća.

povratak kate beckinsale

Ostali gosti na ovome eventu bili su John Legend i Chrissy Teigen, Penélope Cruz, Rita Ora, Kate Moss i Lionel Richie, koji je također jedan od glavnih ambasadora organizacije.

druge vijesti