HELLO
Domagoj Kukec

Kate Beckinsale završila je Zlatne globuse 2024. godine posjetom bolnici zbog zabrinutosti za zdravlje svog očuha Roya.

50-godišnja glumica prošetala je crvenim tepihom na dodjeli nagrada noseći dramatičnu prozirnu haljinu koja je bila ukrašena draguljima. Tijekom ceremonije je, zajedno s Donom Cheadleom uručila je nagradu za Najbolju glumicu Lily Gladstone.

Nakon događaja, podijelila je fotografije svojeg iskustva na društvenim mrežama, uključujući nekoliko fotografija na kojima sjedi u bolničkoj sobi.

“Zlatni globusi 2024. od početka do kraja”, napisala je Kate uz set fotografija koje je podijelila na Instagramu. Uključila je nekoliko fotki s crvenog tepiha i nekoliko s pozornice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Zadnje fotografije prikazuju je kako sjedi u bolničkoj sobi.

Kate je još uvijek nosila svoju haljinu i čak je imala cipele na sebi dok se odmarala u stolici. Nosila je naočale kako bi čitala s mobitela.

Očuh Kate Beckinsale ima rak

Izvor je primijetio da postoje zabrinutosti za zdravlje njezinog očuha Roya. Izviješteno je da je doživio moždani udar u prosincu i nedavno mu je dijagnosticiran rak.

PROČITAJTE: Svjetske zvijezde oduševile su na crvenom tepihu Zlatnih globusa

Nedavno je glumica podijelila još jednu objavu na Instagramu. Ova je bila crni kvadrat, koji je prikazan bez komentara. Obožavatelji su u komentarima iskazali ljubav prema njoj.

druge vijesti