HELLO
Stipe Vukšić

Holly Madison i Bridget Marquardt iskreno su progovorile o nekim trenucima iz Playboyevog showa Girls Next Door na koje se sada nespretno osvrću. Bivše Playboyeve zečice su gostovale u podcastu portala Entertainment Tonight i govorile o svemu, od svog novog podcasta – Girls Next Level – do Holly (44), koja je nedavno otkrila da ima autizam nakon godina potajne sumnje da je možda u spektru.

Playboyeve zečice sada vode podcast u kojem ponovno gledaju emisiju koja ih je 2000-tih proslavila

Postavljale su jedna drugoj pitanja koja je pripremio ET. Holly je pogledala Bridget (50) i pitala svoju bivšu kolegicu i sadašnju suvoditeljicu što joj je bilo najteže ponovno preživjeti dok zajedno gledaju svoju emisiju, koja je trajala od 2005. do 2010. S njima se u emisiji  pojavljivala i Kendra Wilkinson.

Dakle, zajedno smo domaćice podcasta Girls Next Level, gdje idemo na put uspomena i dižemo zastor s Girls Next Door, za vas. Koja ti je najjezivija scena u emisiji za ponovno pogledati?” upitala je Holly svoju kolegicu.

Nisam ih još sve prošla, ali za mene je to prva bila druga epizoda koja je pokazala da sam bila ljubomorna na druge djevojke do te mjere da pokušavam sabotirati njihove slike i pokušavam pridobiti ljude pijana – a to nikad, nikad nije bilo ono što sam pokušavala učiniti. To su bile moje prijateljice, bila sam sretna zbog njih i to je jednostavno… stvarno, bilo je jako teško gledati,” rekla je Bridget. “Bilo je teško u to vrijeme, ali nekako sam to izbacila iz misli i zaboravila na sve. Ali kad smo počele ponovno gledati, bilo mi je jako teško i gotovo da više nisam željela raditi podcast jer sam pomislila, ‘Kako ću to uopće objasniti?'”

Hollyn vlastiti odgovor bio je malo manje ozbiljan. “Meni je jako neugodno – mislim ima i mnogo dubljih, jezivijih stvari – ali također mi bude super neugodno u epizodi u kojoj učim govoriti francuski, a naglasak mi je tako loš ili ako sam krivo shvatila riječ ili tako nešto,” rekla je Holly Bridget. “Mislim, to nisam bila ja.”

Sve Playboyeve zečice koje su sudjelovale u emisiji misle da je jedna scena posebno uznemirujuća

Tijekom prethodne epizode njihovog podcasta, Holly i Bridget su se složile da se jedna od najjezivijih scena u cijeloj seriji dogodila u 5. epizodi 2. sezone kada su tri Playboyeve zečice putovale u San Diego kako bi upoznale Kendrinu obitelj, uključujući njezine baku i djeda. Na putu je bio i Hugh Hefner, čija je dob bila slična dobi Kendrinog djeda i bake.

playboyeve zečice

Reality je pratio tri zečice koje su u to vrijeme živjele s Hughom Hefnerom.FOTO: Profimedia

Tako mi je neugodno gledati to unatrag. Vidite dva muškarca, koji su vršnjaci po godinama i izgledaju kao da bi mogli sjesti i zajedno početi razgovarati o Drugom svjetskom ratu. Čak mi se i za Hefa, dok to gledam, čini da mu je neugodno“, rekla je Holly u epizodi.

Bridget se složila i rekla da je od svih “neugodnih” dijelova epizode najviše uznemirilo kada su Hefner, djevojke i Kendrina obitelj sjeli gledati kućne video snimke Kendrinog odrastanja.

I meni su najgore te snimke iz djetinjstva“, rekla je. “Iako dio mene misli da je moglo biti nevino, ne mogu biti sigurna. A činjenicu da to – samo činjenicu da se može shvatiti na različite načine, to je trebalo izbjeći.”

U epizodi, Kendra je o interakciji u dnevnoj sobi svoje obitelji rekla: “Mislim da je Hef volio gledati taj video – taj kućni video. Mislim da je to bio vrhunac cijelog putovanja.”