HELLO
Domagoj Kukec

Za svoj nedavni rođendan, hrvatska glumica Petra Kurtela odlučila je napraviti nešto potpuno drugačije i nezaboravno.

Umjesto tradicionalnog slavlja u restoranu ili domu, Petra je odabrala nekonvencionalno okruženje i proslavila svoj poseban dan na trajektu, u društvu svojih kolega glumaca – Katarine Baban, Borka Perića i Filipa Detelića.

Iako je odluka o proslavi rođendana na trajektu možda iznenadila mnoge, Petra je željela stvoriti nešto autentično i nezaboravno, dijeleći taj poseban trenutak s prijateljima i kolegama iz glumačke zajednice.

Petra Kurtela rođendan

Proslava je postala pravi hit među njihovim obožavateljima, stvarajući uzbuđenje i znatiželju oko neobičnog odabira lokacije.

PROČITAJTE: Petra Kurtela otkrila koji su joj trenutci obogatili život

Na rođendanskoj proslavi, Petra Kurtela se istaknula svojim odabirom odjeće, noseći kariranu jaknu koju je iskombinirala s pletenom majicom ukrašenom prugicama, stvarajući savršen spoj udobnosti i modnog izraza. Uske krem hlače i kaubojske čizme zaokružile su njezinu odjevnu kombinaciju, dodajući dozu modernog šarma.

 Petra Kurtela rođendan

Katarina Baban, Borko Perić i Filip Detelić također su doprinijeli pozitivnoj atmosferi, pridružujući se Petri Kurteli na ovoj nezaboravnoj rođendanskoj pustolovini.

Fotografije s trajekta brzo su preplavile društvene mreže, ostavljajući obožavatelje oduševljene neobičnim i veselim događajem.

 Petra Kurtela rođendan

Ovaj nekonvencionalni rođendan pokazao se kao izvrstan primjer kako jednostavne ideje mogu rezultirati nevjerojatnim iskustvima.

Petra Kurtela i njezini kolege glumci su pokazali da je ponekad potrebno pomaknuti granice uobičajenih proslava i stvoriti nešto potpuno jedinstveno. Njihova proslava rođendana na trajektu zasigurno će ostati u sjećanju svih prisutnih, a možda će i inspirirati druge da prate njihov primjer i stvaraju vlastite nezaboravne trenutke.