HELLO
Stipe Vukšić

Penélope Cruz panično se boji vožnje automobila, a strah potječe iz situacije kada je njezinu mlađu sestru Mónicu udario auto.

Bojim se vožnje”, rekla je oskarovka u jednome intervjuu. “Moju sestru je udario auto ispred mene kad sam imala 8 ili 9 godina.”

Slavna španjolska glumica (49) prisjetila se dana nesreće, objasnivši kako je “vrijeme stalo” kad je pala u šok.

Penelope Cruz svjedočila je nesreći u kojoj je njezinu sestru udario auto

To je velika trauma, jer sam je vidjela kako gubi svijest. I bila sam otupjela u bolnici, govoreći ljudima: ‘Oh, moju sestru je upravo pregazio auto’, rekla je.

Mónica (46) se na kraju u potpunosti oporavila, ali njezina sestra je priznala da bi “histerizirala” da je svjedočila zastrašujućem incidentu kao odrasla osoba.

penelope cruz

Penelopina sestra Monica (desno) stradala je u prometnoj nesreći, qli e srećom preživjela.FOTO: Getty

Za Penélope je prošlogodišnji film Ferrari, u kojemu je igrala glavnu žensku ulogu, oživio traume iz djetinjstva.

Penelope Cruz jako je osjetljiva na tuđe osjećaje

Zvijezda filma “Vicky Cristina Barcelona” u filmu je glumila Lauru Ferrari uz Adama Drivera, koji je glumio Enza Ferrarija. Jedan dio priče govori o tome kako su Laura i Enzo izgubili sina Dina.

Penélope je rekla da se ponekad borila sa svojom ulogom ožalošćene majke s obzirom na emocionalno sjećanje na sestrinu nesreću i njezinu preosjetljivost na osjećaje drugih ljudi.

Srećom, barem u zadnjoj ulozi Penelope se nije morala brinuti oko sjedenja za volanom. Adam Driver je otkrio da produkcija glumcima uopće nije dopustila da voze luksuzne automobile zbog problema s osiguranjem.

penelope cruz

Sestre su nerazdvojne.FOTO: Getty

Snimanje filma je čudo i oni ne žele da diram stvar koja je najskuplji dio”, rekla je zvijezda filmova popitu “House of Gucci” na konferenciji za novinare u kolovozu 2023.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024