HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznati brazilski maneken Pedro Soltz nedavno je doživio oduševljenje pronašavši se u popularnoj knjizi koju će mnogi ove godine nositi na odmor. Zgodni maneken s hrvatskom adresom podijelio je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako njegovo ime stoji u popularnoj knjizi Julie Caplin The Little Cafe in Copenhagen’‘.

PROČITAJTE: Možete li ga prepoznati? Oduševila nas je fotka Pedra Soltza iz mladih dana

Poznata knjiga priča priču o publicistici Kate Sinclair koja ima život u Londonu kakav je oduvijek željela: uspjeh, glamur i šarmantnog dečka. Sve dok taj dečko ne izigra njeno povjerenje i ne preotme joj željenu promociju. Slomljena srca, preispitujući sve, Kate osjeća potrebu za bijegom. Odlazeći iz gradske buke i kasnih noćnih sati u uredu na kratki odmor u predivni Kopenhagen, Kate uči kako živjeti ‘na danski način‘.

pedro soltz knjiga

Pedra je oduševila ova simpatična spoznaja

Naime, u knjizi se spominje kako je jedan od likova ”zli brat blizanac Pedra Soltza”, što je nasmijalo i oduševilo poznatog manekena. Nismo sigurni da li se Pedrovo ime spominje i u originalnom izdanju knjige ili samo u prijevodu, ali je svakako simpatično.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anna C. J. Ellendersen (@annaellendersen)

 

druge vijesti