HELLO
Domagoj Kukec

Maneken i glumac Pedro Soltz proveo je zadnjih nekoliko mjeseci usklađujući druženja s obitelji s poslovnim putovanjima na kojima je odrađivao snimanja, a sada je napokon objavio fotografije editorijala za jedan strani brend.

Prezgodni Pedro na novim fotkama izgleda fantastično, a odabrao je bijelu košulju koju je iskombinirao s tankom kravatom. Maneken zna što je u modi, pa se tako odlučio za podvrnute traperice koje se najavljuju kao veliki trend za 2024. godinu.

Traperice su oduvijek bile simbol slobode i stila, dok je bijela košulja simbol čistoće i elegancije. Kombinacija ova dva komada odjeće u Pedrovoj interpretaciji donosi osvježenje i moderni štih, istovremeno zadržavajući bezvremensku privlačnost.

Pedro Soltz

Pedro je pozirao uz zavodljiv pogled u kameru, a odnedavno maneken ima i novu, nešto kraću frizuru, koja mu stoji besprijekorno.

Pedro Soltz prava je celebrity inspiracija

Glumac iz hit serije San snova uvijek izgleda odlično, a ovom kampanjom nadmašio je sam sebe. Njegov outfit i izgled oduševili su mnogobrojne fanove, kojih Pedro ima u cijelom  svijetu, a oni su se slili u komentare kako bi ga pohvalili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

U svijetu gdje se moda neprestano mijenja, Pedro Soltz ostaje konstanta – simbol elegancije, stila i šarma. Njegova pojava u novoj kampanji podsjeća nas na vrijednost jednostavnosti i snagu klasičnih komada odjeće koji nikada ne izlaze iz mode.