HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pedro Pascal već je neko vrijeme jedan od najomiljenijih glumaca u Hollywoodu i zato nije čudno da paparazzi prate svaki njegov pokret.

Tako su ga u srijedu uslikali dok je izlazio iz teretane u Los Angelesu.

Nije nam neobično da Pedro Pascal u teretani provodi svoje vrijeme – naime zvijezda serija The Mandalorian i The Last of Us ipak je nedavno postao nova zvijezda Marvelovog filmskog svemira – a ako ćeš glumiti superjunaka, moraš imati i takvu figuru.

Pedro Pascal u teretani je vježbao u crnim hlačicama

49-godišnji glumac uslikan je kako ulazi u automobil nakon izlaska iz teretane nakon vježbanja u srijedu ujutro u Los Angelesu. Za svoj trening u teretani, Pedro je obukao crnu majicu kratkih rukava i crne hlačice za trčanje.

pedro pascal u teretani

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, Pedro je dobio neke vrlo uzbudljive filmske uloge! Prvo je najavljeno da će Pedro glumiti Mr. Fantastica u novoj verziji Fantastične četvorke, a zatim je najavljeno da će glumiti u novom vesternu uz Emmu Stone i Joaquina Phoenixa.

Pedro Pascal u teretani se spremao za ulogu superjunaka

Naime, Emma, Pedro, Joaquin, ali i Austin Butler, dio su potvrđene glumačke postave novoga projekta redatelja Arija Astera, poznatoga po neobičnim horor filmovima Hereditary i Midsommar.

PROČITAJTE: Spektakularnim koncertom u Zadru Severina je pomela sve pred sobom

Ono što je poznato o Asterovom novom projektu je da je riječ o vesternu te da će mu naslov biti Eddington.

pedro pascal u teretani

S druge strane, nova Fantastična četvorka u kina bi trebala doći već sljedeće godine, a osim Pedra Pascala glumačku postavu „Marvelove prve obitelji“ čine i Vanessa Kirby, Joseph Quinn i Ebon Moss-Bachrach. Unatoč popularnosti u stripovima, Fantastična četvorka do sada je dobila dvije velike filmske adaptacije, ali ni onu iz 2005. (s nastavkom iz 2007.) te pogotovo onu iz 2015. fanovi nisu dobro primili.

druge vijesti