HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pas Jennifer Garner, preslatka zlatna retriverica Birdie, ima novi posao. Glumica i 8-godišnja kujica dale su intervju jednom YouTube kanalu posvećenom psima. Tijekom intervjua Jennifer je otkrila Birdienih devet ciljeva koje treba postići prije nego što u svibnju navrši devet godina – uključujući provođenje vremena u Dječjoj bolnici Los Angeles u ulozi terapijskoga psa.

Ona želi čitati neke nove knjige za djecu. A kad smo već kod djece, Birdie je terapijski pas,” rekla je Garner. “I upravo je dobila promaknuće da radi u Dječjoj bolnici L.A.”

Pas Jennifer Garner ima brojne planove

Dakle, uzbuđena je. Želi prvi put biti u dječjoj bolnici L.A. prije nego što navrši devet godina“, nastavila je zvijezda serije Alias. “Ona je jako dobar pas, jako dobra djevojka.”

Garner je podijelila još nekoliko Birdienih planova, uključujući neke razumne ciljeve i nekoliko odvažnih aktivnosti. “Birdie bi željela sjediti u pariškom bistrou. Dok je tamo, želi plivati na Olimpijskim igrama. Ona voli plivati,” ispričala je. “Oh, ona želi pojesti cijeli kolut sira. Cijelu stvar.”

Birdie želi skočiti padobranom. Svatko bi to jednom trebala i misli je da je dobro vrijeme prije nego što napuni devet godina,” dodala je Garner.

pas jennifer garner

Da, ona želi ići na spoj s Bidenovim Majorom [pas američkog predsjednika]”, rekla je Jennifer. “Ona je jako zaljubljena.” “Oh, i ona želi prestati gristi nokte,” nastavila je zvijezda filma 13 Going on 30. “Teško je, ali je dobro imati cilj.”

Birdie ima prekrasan koloraturni glas. Dakle, ona je sopran i zato želi pjevati s Metropolitan operom”, dodala je glumica.

Pas Jennifer Garner ušao je u njezin život zahvaljujući kćerinoj želji za rođendan

Jennifer Garner je primila Birdie u svoj život tako što je  njezina najstarija kći, Violet Anne (18), za deseti rođendan poželjela psa. Garner dijeli Violet, Seraphinu Rose (15) i Samuela (12) s bivšim suprugom Benom Affleckom.

pas jennifer garner

Moja starija kći je imala dvije godine i odlučila je da joj treba vlastiti pas, i stalno je pričala o tome”, prisjetila se Jennifer u intervjuu. “I rekla sam, ‘Kada budeš imala 10 godina, to je dob kada možeš nabaviti vlastitog psa.’ I mislila sam da će zaboraviti jer je imala samo dvije godine, ali sada imamo Birdie.”

druge vijesti