HELLO
Domagoj Kukec

Reese Witherspoon i Jennifer Garner stvorile su nevjerojatno snažno prijateljstvo kroz teške trenutke. Jennifer Garner otkrila je kako je Reese Witherspoon bila prava prijateljica tijekom teškog razdoblja u njezinom životu.

“Sjetim se prolaska kroz vrlo javan, vrlo težak trenutak u svom životu”, rekla je zvijezda filma Jennifer Garner Reese dok su razgovarale na događaju “Shine Away” koje je organizirala Hello Sunshine u Los Angelesu.

Reese Witherspoon i Jennifer Garner

Reese Witherspoon i Jennifer Garner jedna uz drugu u teškim trenutcima

Reese Witherspoon (47) nije pružila samo emocionalnu podršku: Također je zaplesala na plesnom podiju u ime ozdravljenja. “Način na koji sam trebala proći kroz to bio je plesni kardio”, prisjetila se Jennifer Garner (51). “I plesala sam tako snažno da smo joj slomili nogu, ali ona je nastavila.”

Reese Witherspoon i Jennifer Garner

Reese je rekla, “Samo nastavite plesati, dame. Samo nastavite plesati.”

Reese je već ranije povrijedila nogu 2011. godine.

Jennifer Garner razvela se od Bena Afflecka

Godine 2015. Jennifer je prošla kroz izazovno razdoblje kada se razvela od Bena Afflecka, s kojim ima troje djece.

Reese Witherspoon i Jennifer Garner

“Proći kroz to javno nije ono što je teško, proći kroz to uopće je ono što je teško”, rekla je za The Hollywood Reporter 2021. godine. “Oči moje djece bile su uperene prema meni.”

No, Jennifer i dalje inspirira svoje obožavatelje svojim pozitivnim pogledom na život i snagom u godinama koje su uslijedile nakon razvoda.

PROČITAJTE: Jennifer Garner otkriva tajnu ravnotežu između majčinstva i karijere! Kako izbjeći paniku i krivicu – Savjeti slavne glumice o roditeljstvu koji će vas osvojiti!

“Naučila sam da sam prilično otporna”, rekla je za People 2021. godine. “U redu sam kad sam sama kod kuće. U redu sam kad su tu samo djeca i ja. Mislim, imam svoje trenutke, ali uglavnom, stvarno sam u redu.”