HELLO
HELLO! #HelloItsMe

It-djevojka kasnih devedesetih i ranih dvijetisućitih, Paris Hilton, u svojoj biografiji ima mnoge  sadržaje “škakljivog karaktera” pa je rijetko koga iznenadilo kad je 2005. godine, poput brojnih kolegica, osvanula na naslovnici časopisa Playboy.

Ipak, u svojim novim memoarima Paris tvrdi kako se šokirala kad je ugledala svoje lice na kioscima.

U knjizi “The Memoir” otkriva kako je više puta odbila ponudu Hugha Hefnera da se pojavi u njegovom časopisu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Hugh Hefner je pronašao rupu u zakonu

“Hef je stvarno htio da snimim naslovnicu za Playboy,” tvrdi Paris. “Stalno mi je nudio sve više i više novca, govoreći da neću morati biti potpuno gola, već samo u toplesu. Nakon toga je rekao da mogu odjenuti koje god rublje poželim. Čak i kad mi je ponudio sedam znamenki odbila sam, jer sam znala da će moja mama poludjeti”.

Paris Hilton i Hugh Hefner na Playboyevoj zabavi 2003. godine

Paris Hilton i Hugh Hefner na Playboyevoj zabavi 2003. godineGETTY

Paris je isprva mislila kako bi bila odlična ideja pozirati za Playboy, no kad je ideju predstavila mami Kathy, ona joj je rekla kako bi poziranje za taj poznati muški časopis bilo “zaista jeftino”.

Uz to, zbog snimke seksa s bivšim dečkom, koju je cijeli svijet imao prilike pogledati nekoliko godina prije toga, Paris je strahovala kako bi joj, nakon fotografiranja za Playboy, status djevojke sumnjiva morala bio zacementiran.

Ipak, Hugh Hefner nije htio odustati od svog cilja

2005. godine prijateljica je nazvala Paris i rekla kako joj se sviđa njezina naslovnica što je mladu glumicu u potpunosti šokiralo.

Naime, Hugh Hefner je Paris proglasio zvijezdom godine. To je značilo da je tu titulu mogao iskoristiti kao “vijest” i na naslovnici objaviti postojeću fotografiju Paris.

“Moji roditelji su bili izvan sebe od bijesa, ja sam bila u suzama, no nitko od nas mu se nije usudio suprotstaviti”, napisala je Hilton u memoarima.

druge vijesti