HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad su u pitanju fraze pop kulture koje su obilježile razdoblje ranih dvijetisućitih, jedna od najpopularnijih sigurno je: “That’s hot!”

Ovu koketnu frazu u svim je mogućim prilikama ponavljala it-cura tog razdoblja, Paris Hilton, a postala je toliko poznata da su oni koji su izradili majice s tim natpisom dobro zaradili.

Ipak, dvadesetak godina kasnije, u svojoj novoj knjizi “Paris: The Memoir”, 42-godišnja glumica otkriva da je tu frazu zapravo prvi put čula od svoje mlađe sestre Nicky Hilton u srednjoj školi.

“U jednom trenutku sam čula Nicky kako kaže ‘To je vruće!’ i to mi se svidjelo” napisala je pjevačica koja izvodi “Stars Are Blind”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

“Zapisala sam to u svoj dnevnik i nacrtala cvijeće i vatromet oko toga. To je tako sjajna izjava, zar ne? Pozitivna. Nepretenciozna. Riječ vruće je poput vulkana; u njoj ima energije.”

Paris je “To je vruće” iskoristila i kao “malu pozitivnu afirmaciju”

“Odjednom mi se učinilo da postoje mnoge stvari u mom svijetu koje zaslužuju ovo malo priznanje, a ja sam ih vjerno bilježila u svoj dnevnik”, napisala je u memoarima.

“Mama mi je kupila flomastere sa šljokicama. To je vruće. Naučili smo kako sastavljati rečenice. To je vruće. Nicole spava cijeli vikend. To je vruće”, nabrojila je Paris i otkrila kako ju je ta fraza vodila kroz zabavne dane u mladosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

druge vijesti