HELLO
Domagoj Kukec

Godinu dana nakon smrti Olivije Newton-John, njezina kći Chloe Lattanzi i njezin suprug John Easterling rekli su da im se ona pokazala na “nadnaravan” način.

Olivia Newton John pojavila se kao sfera nakon smrti

“Dva tjedna nakon što je preminula, moj telefon slučajno je uslikao mog psa, i tamo, lebdjela je mala plava sfera pokraj njegove glave, iste boje kao ovo”, rekla je Chloe Lattanzi za People, dok je pokazivala plavu ogrlicu koja je nekada pripadala njezinoj mami.

“Mama i ja smo pričale prije nekoliko godina”, rekla je i nastavila: “Gledale smo te paranormalne emisije, i ja bih rekla, ‘Moraš mi se pokazati.’ I ona bi rekla, ‘Pojavit ću se kao jedna od tih sfera.'”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Newton-John (@therealonj)


Legendarna zvijezda filma “Briljantin” preminula je 8. kolovoza 2022. godine u dobi od 73 godine, nakon dugotrajne borbe s rakom dojke. John Easterling, koji se oženio Oliviom Newton-John u Peruu 2008. godine, također je podijelio nadnaravno iskustvo s magazinom People.

Prije dva mjeseca posjetio je Peru kako bi obilježio 15. godišnjicu njihovog braka.

“Snimio sam fotografiju, i ta plava sfera je točno između mojih očiju”, rekao je John Easterling. “Bila je ovo nadnaravna godina”, izjavio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Newton-John (@therealonj)

Olivia Newton John borila se s rakom dojke dugi niz godina

Newton-John je dijagnosticiran rak dojke 1992. godine.

Uložila je značajan iznos vlastitog bogatstva u Fond Olivije Newton-John, čiji je cilj “sponzoriranje globalnih istraživanja o biljnoj medicini za liječenje raka.” Olivia Newton-John je promovirala upotrebu ulja kanabisa za liječenje raka.

U listopadu će njezin udovac i kći voditi godišnju Šetnju za Oliviju u Melbourneu, kako bi prikupili sredstva za njezin fond.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Newton-John (@therealonj)

“To je čast”, rekla je Chloe Lattanzi za People. “Znam da će emocionalno biti jako teško, ali radujem se tome da ću to napraviti za nju”, izjavila je.

John Easterling se slaže.

“Moram stati i biti zahvalan”, rekao je i dodao: “Ona želi da živimo život i volimo život i da nikad ne izgubimo iz vida dobre stvari.”

U veljači je Chloe Lattanzi odala počast svojoj majci na državnoj komemorativnoj službi u Melbourneu.

“Moje srce je slomljeno na dva dijela, druga polovica je s mojom mamom. Znam da ju čuva za mene dok se opet ne sretnemo”, rekla je Chloe Lattanzi.

Izjavila je: “Stojim pred vama želeći se osjećati snažno i samopouzdano i biti elokventna ali istina je da se osjećam kao izgubljena mala djevojčica bez svoje majke.”