HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Glumac Oliver Hudson priznao je da je varao svoju suprugu, također glumicu Erinn Bartlett, uoči njihovog vjenčanja 2006. godine.

Govoreći u podcastu “Sibling Revelry” koji vodi sa sestrom Kate Hudson, 47-godišnjak je bio iskren o svojoj vezi, otkrivši da je skrenuo s puta nakon što su se on i Bartlett zaručili 2004. godine.

Kad sam se zaručio, nešto se psihički dogodilo, bio sam nevjeran, varao sam i bio sam lud”, rekao je Oliver gošći podcasta Robyn Lively, koja je sestra glumice Blake Lively.

Oliver Hudson priznao je supruzi da ju je varao unatoč tome što ona ništa nije sumnjala

Nikada me nije uhvatila. Rekao sam joj sve jer nisam mogao živjeti sam sa sobom i oženiti se i biti u braku i imati djecu s ovakvom težinom.”

Glumac iz serije “Pravila igre” rekao je da je to morao proći “psihološki” prije nego što postane čovjek kakvog njegova supruga zaslužuje.

oliver hudson

Oliver i Erinn u braku su od 2006. a imaju troje djece.FOTO: Instagram/ehud26

I moja majka je također igrala veliku ulogu u tome”, rekao je o svojoj i Kateinoj mami Goldie Hawn. “Riječ je o promatranju cjeline i ukupnosti odnosa, a ne samo akcije.”

Iako se može činiti ekstremnim, proučimo malo zašto i gledajmo cijelu osobu, a ne ovu jednu situaciju“, rekao je, dodajući da je on “dobar čovjek” koji “nije zlonamjeran“.

Prolazio sam kroz što god sam prolazio i uspjeli smo napraviti neku vrstu terapije i učiniti sve to i proći kroz to”, nastavio je.

Oliver Hudson tvrdi da ga je terapija izliječila od lošeg ponašanja

I iskreno, da se to nije dogodilo, ne znam kakva bih osoba bio. Žalim li? Mislim da ne, valjda ne. Žao mi je što sam uzrokovao bol. Ne želim nikome uzrokovati bol.”

Žaljenje je zanimljiva riječ”, odgovorio je Oliver. “Nisam siguran da zbog mnogo toga žalim jer to je bio izbor koji sam napravio, bio on pozitivan ili negativan.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ehud26

Donio sam neke užasne, užasne odluke u svom životu općenito. Pomislili biste da žalim što sam to učinio, ali ne znam tko bih bio da nisam napravio taj izbor“, dodao je.

Nakon što su se vjenčali 2006., Oliver i Erinn zajedno su dobili troje djece: to su Wilder Brooks (16), Bodhi Hawn (13) i Rio Laura (10).

druge vijesti