HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Barcelona je jedan od najljepših gradova na svijetu, u kojem se spajaju plaža i planine, kultura s urbanim sadržajem, neodoljivom gastro ponudom i željom za ležernim načinom života.

Upravo zbog toga, ovaj predivni grad svake godine privlači putnike sa svih krajeva svijeta, bez obzira na godišnje doba, a za svoje slavljeničko putovanje, odabrali su ga i poznati hrvatski influenceri Cindy Šoštarić i Sandi Pego.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

Sandi Pego i njegova Cindy slave drugu godišnjicu braka

Poznati par s društvenih mreža već je godinama u vezi, a prije dvije godine rekli su sudbonosno da.

Sandi Pego, vlasnik agencije za digitalni marketing i jedan od uspješnijih natjecatelja showa “Ples sa zvijezdama” tom je prigodom na putovanje svoju suprugu i malenog sina odlučio odvesti u Barcelonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

“Dva pika na karti ljubavi – jedan označava naš početak, drugi drugu godišnjicu braka! Od vožnje po brakovskim krivinama pa do sunčane Barcelone, uz tebe je svaki trenutak avantura. Možda se još učimo kako da peremo čarape zajedno, ali zato znamo kako da živimo život punim plućima!”, napisao je zaljubljeni Sandi uz fotografiju iz Barcelone na kojoj svoju Cindy drži u naručju.

Sandi Pego i Cindy Šoštarić na sva putovanja vode sina Iana

Poznati par uživa u putovanjima pa svog sina Iana od malih nogu navikava na let avionom. Njihov sin, koji će uskoro navršiti godinu dana već je bio u Dubaiju i na nekim kraćim putovanjima do Ljubljane, Italije i Jadrana, a sada na listi zemalja koje je proslavio prije no što je puhnuo u prvu svjećicu na torti ima i Španjolsku.

Ponosni tata Sandi često objavljuje fotografije sa sinom, a dečki su se iz Barcelone javili fotkom uz koju je influencer napisao: “Dva šmekera malo jača”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

Na fotografiji možemo vidjeti preslatkog malog Iana u zelenoj prugastoj košulji, sa sunčanim naočalama, i ponosnog tatu koji blista od sreće dok u naručju drži sina.

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, putovanja, serija i filmova donosi vam Hello! Croatia.