HELLO
Domagoj Kukec

Nova svađa sestara Kardashian je brutalna. Kourtney Kardashian nazvala je svoju sestru Kim Kardashian “vješticom” u dramatičnom prvom prikazu četvrte sezone emisije “Kardashians” na Hulu. U nedavno objavljenom isječku, sestre su usred eksplozivne svađe putem razglasa, a u jednom trenutku Kim Kardashian, pita: “Jesi li sretna? Ti si drugačija osoba, mrziš nas… Svi samo pričamo o tome.”

svađa sestara Kardashian

Nova svađa sestara Kardashian

I dok Kourtney Kardashian kaže da nema volje za svađom, Kim Kardashian nastavlja: “Razmišljaš o stvarima, pa se uzrujavaš. I ja razmišljam o stvarima, pa se uzrujavam.”

Kourtney Kardashian zatim odgovara suznih očiju: “Ti si vještica i mrzim te.”

svađa sestara Kardashian

Slično kao i u trećoj sezoni, nova epizoda emisije obitelji Kardashian usredotočuje se na “promjenjivu” dinamiku obitelji, posebno između Kourtney Kardashian i Kim Kardashian.

svađa sestara Kardashian

“Životi svih idu u različitim smjerovima”, kaže Kim Kardashian kamerama. Kourtney Kardashian otkrila je da je trudna s četvrtim djetetom, svojim prvim sa suprugom Travisom Barkerom. Kylie Jenner također je počela upravljati svojim životom kao samohrana majka dvoje djece, dok se Khloé Kardashian našla u “vrlo osjetljivim trenucima” s Tristanom Thompsonom.

Svađa sestara Kardashian traje već dugo

Govoreći više o njihovoj dugotrajnoj svađi, Kourtney Kardashian kaže u zajedničkoj ispovijesti s Kim: “Bilo je puno napetosti. Teško je gledati ljude kako govore o tebi. Ne osjećam se shvaćeno.” Međutim, trailer završava s Khloé koja govori kamerama: “Ove stvari se mogu ispraviti. Neće nas slomiti.”

Svađa sestara Kardashian prikazana je u novoj sezoni, a te svađe traju godinama. Nedavno su se posvađale oko njihovog odnosa s modnom kućom Dolce & Gabbana. Kourtney je uplovila u bračnu luku s bubnjarom Travisom Bakerom, a za tu je priliku odjenula mini haljinu poznatog talijanskog brenda. Kim je, s druge strane, svega nekoliko mjeseci kasnije, u rujnu, surađivala s Dolce & Gabannom za vrijeme Milanskog tjedna mode.

PROČITAJTE: Bijela kosa i crna haljina- Kim Kardashian neprepoznatljiva u novoj seriji

Ta suradnja je loše pala Kourtney, koja je zbog toga bila uvjerena da Kim pokušava preusmjeriti pažnju s njezina vjenčanja na sebe.

Kim Kardashian je s druge strane zanijekala da je pokušala ukrasti pozornost Kourtney svojom suradnjom na Tjednu mode u Milanu u rujnu 2022. “Stvarno sam zbunjena kako joj je ova priča pala na pamet“, rekla je majka četvero djece, tvrdeći da je bila “svjesna” uspostavljene veze svoje sestre s talijanskim brendom. “Rekla sam im, ‘Nemojte raditi ništa što je Kourtney nosila na svom vjenčanju’“.