HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Noge Khloe Kardashian postale su tema nakon što su fanovi optužili reality zvijezdu da izgledaju “drugačije“ i za to okrivili Photoshop.

Nakon što je zvijezda reality serije “Kardashians” ranije ovog tjedna na Instagramu podijelila fotografiju u crnom bikiniju, nekoliko komentatora istaknulo je da joj noge izgledaju nepravilno i različito.

Noge Khloe Kardashian izgledaju različito zato što jesu različite

lol to su moje noge. Imam dvije različite noge”, odgovorila je. “One su drugačije. Na jednoj sam imala tri operacije koljena, ja ih volim.”

Drugi obožavatelji pitali su se zašto se čini da Khloe (39) uvijek uređuje svoje slike.

Volio bih jednog dana vidjeti prirodnu neobrađenu sliku”, napisao je jedan korisnik.

Kad je drugi korisnik pitao kada ćemo “vidjeti sliku ‘originalne Khloe Kardashian‘”, članica obitelji Kardashian napisala je: “Potražite je na Googleu. Ne pokušavajte biti lukavi ovdje.”

Noge Khloe Kardashian nisu jedino za što je optužuju da je fotošopirala

Tijekom godina Khloe je često bila meta ismijavanja zbog korištenja Photoshopa. U ožujku je objavila snimku dok je sjedila na kauču s prijateljicom, a lice joj se činilo uređivano.

Khlo, volim te, ali izbriši ovo prije nego što se svi probude, ovo nije tvoje lice“, napisao je jedan obožavatelj.

Uh… tko bi ovo trebao biti?” upitao je drugi.

mačka khloe kardashian

Khloe su fanovi čak optužili da je fotošopirala svoju mačku.

Korisnici interneta u veljači su  čak optužili Khloe da je fotošopirala svoju mačku, koja je na slici izgledala poput lutke. “Čak ni kućni ljubimci nisu sigurni“, našalio se tada jedan obožavatelj.

khloe kardashian

U listopadu 2022. reality zvijezda je optužena da je fotošopirala svoj struk kako bi izgledala tanje dok je pozirala u crnom kostimu. Khloe je kasnije izbrisala sliku.

druge vijesti