HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

I vi ste veliki fan emisije “Lovci na nekretnine”? Ili obožavate vrckastu Zooey Deschanel, zvijezdu serije “Nova djevojka” i kultnog filma “500 dana ljubavi”? Ova vijest sigurno će vas razveseliti!

Zvijezda serije “Lovci na nekretnine” zaprosio glumicu u Škotskoj

Nakon četiri godine veze, Zooey Deschanel i Jonathan Scott su zaručeni, a popularni 45-godišnji blizanac je svoju dragu zaprosio tijekom obiteljskog putovanja u Škotsku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zooey Deschanel (@zooeydeschanel)

Dvoje djece Zooey Deschanel, iz braka s Jacobom Pechenikom, kći Elsie (8) i sin Charlie (6) odigrali su ulogu u tom posebnom trenutku. Svi su bili presretni, a Zooey je oduševljeno rekla: “Da!”

Na fotografiji koju je tek zaručena glumica objavila na Instagramu, par pozira ispred surovog škotskog krajolika u podnožju kamenog dvorca i smiješi se. 43-godišnja Zooey podiže svoju ruku na kojoj se nalazi zaručnički prsten ukrašenim prozirnim, ružičastim i ljubičastim kamenčićima u cvjetnom uzorku.

“Zauvijek počinje sada”, napisala je presretna glumica koja je u četrdesetima ponovno pronašla sreću uz Jonathana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zooey Deschanel (@zooeydeschanel)

“Nova djevojka” i blizanac iz serije “Lovci na nekretnine” upoznali su se zahvaljujući Jamesu Cordenu

Jonathan je prvi put upoznao Zooey, u kolovozu 2019. dok je snimao epizodu hit emisije “Carpool Karaoke” Jamesa Cordena. U emisiji je Jonathan nastupio uz svog brata, a Zooey uz sestru, a iskre su počele frcati već na snimanju.

Nakon toga, ekipa je ubrzo je sama otišla pjevati karaoke u jedan klub u Los Angelesu, a među Zooey i Jonathanom stvorila se posebna veza koja je prerasla u ljubav.

Škotska, domovina njihova oca Jima, ima važno mjesto u srcu Jonathana i njegovog brata Drewa. Na vjenčanju Drewa u Italiji 2018. oba su blizanca nosili kiltove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zooey Deschanel (@zooeydeschanel)

Jedva čekamo vidjeti gdje će se par vjenčati i kako će izgledati vjenčanje!