HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Frontmen grupe Smash Head, najpoznatije po hitu iz 1999. “All Star“, Steve Harwell preminuo je prošloga tjedna u dobi od 56 godina. Mnogi poznati pohrlili su na društvene mreže kako bi odali počast Harwellu, a jedna od njih je i najpoznatija reality zvijezda današnjice. Ipak, polugola Kim Kardashian kao posveta preminulom pjevaču nije najbolje legla svima.

Mnogim fanovima Smash Moutha nije se svidjela polugola Kim Kardashian koja odaje počast pokojnom frontmenu

Reality zvijezda na Instagramu je objavila selfie u ogledalu na kojem se vidi kako nosi metalik zlatni kupaći kostim. “Zlato je sve što sja“, napisala je uz fotku, što je citat iz spomenute pjesme All Star.

Kim, čovjek je umro – doslovno“, napisao je jedan fan. Druga osoba se uključila: “Netko umre, a ti koristiš njegove tekstove da objaviš seksi fotku”.

polugola kim kardashian

Kim Kardashian iskoristila je i smrt poznatoga rokera kao opravdanje za polugolu fotku.FOTO: Instagram/kimkardashian

Drugi su se pitali je li Kardashian uopće znala da je roker preminuo nekoliko dana prije njezinog posta. “Je li ovo njezina objava posvećena Steveu Harwellu?” upitao je jedan obožavatelj, dok je drugi napisao: “Kim, tip iz Smash Moutha je upravo umro. Makni ovo”.

Članovima benda Smash Mouth nije smetala polugola Kim Kardashian

Unatoč protivljenju obožavatelja, čini se da preostali članovi benda odobravaju vrstu posvete, jer su na X-u (tj. Twitteru) objavili njezinu sliku i dopunili citat sa: “samo zvijezde padalice“.

Steve Harwell navodno je patio od ciroze jetre zbog ovisnosti o alkoholu, što je dovelo do njegove smrti u dobi od 56 godina. Menadžer benda, Robert Hayes, potvrdio je tragičnu vijest prošloga tjedna. Rekao je za Rolling Stone da je prvi pjevač benda bio “okružen obitelji i prijateljima” kada je “otišao mirno i udobno” u svom domu u Boiseu.

polugola kim kardashian

Steve Harwell bio je frontmen grupe Smash Head od osnivanja 1994. do 2021.FOTO: PROFIMEDIA

Steve se još prije dvije godine umirovio iz Smash Moutha, a bend nastavlja turneju s novim pjevačem Zachom Goodeom. Uz to, Steveova ostavština nastavit će živjeti kroz glazbu”, rekao je Hayes.

Sa Steveom, Smash Mouth je prodao više od 10 milijuna albuma diljem svijeta i bio na vrhu Billboard ljestvice s dva singla na broju 1, pet Top 40 singlova, tri Hot 100 singla, četiri Billboard 200 albuma te je zaradio nominaciju za Grammy, da ne spominjemo stotine korištenja pjesama u filmovima i serijama”, nastavio je menadžer.

Hayes se također prisjetio Harwellovog “legendarnog glasa“, napominjući da je “živio 100% punim životom, žarko goreći po svemiru prije nego što je izgorio“.