HELLO
Domagoj Kukec

Nika Turković ponovno je raznježila pratitelje. Zgodna pjevačica na svojem TikToku stalno uveseljava fanove fotkama i objavama na kojima se druži s najboljim prijateljem – svojom pudlicom Blu.

Bestice su ovaj put uživale u pogledu na more, a Nika je pritisnula njuškicu svoje kujice Blu na svoj nos, a zatim ju je Blu nježno licnula, jer je jako voli.

Uz presladak video, pjevačica je odabrala viralnu TikTok pjesmu Little Life glazbenice Cordelie, koja je stvorila još intimniju atmosferu

Mnogi ljubitelji pasa poistovjetit će se s ovim videom, jer su psi čovjekovi najbolji prijatelji i daju nam sreću, veselje i blagostanje iz dana u dan.

@nika.turkovic best buds #fyp #fypシ #ithinkilikethislittlelife #dogsoftiktok #viral ♬ I think I like this little dog – Doug The Pug

Nika Turković uči nas što je važno u životu

Osim što je poznata po svojim glazbenim uspjesima, Nika Turković također redovito pokazuje svoju osjećajnost i veliko srce prema životinjama. Blu, njezina vjerna četveronožna pratiteljica, postala je Nikin zaštitni znak, a njihova međusobna ljubav vidljiva je iz svakog kadra i svake objave kojom nas razveseli glazbenica.

U današnje vrijeme kada su društvene mreže prepune različitih sadržaja, ovakvi iskreni trenutci autentičnosti posebno se ističu i osvajaju srca onih koji se brinu o životinjama.

PROČITAJTE: Nika Turković raznježila fanove – Srcedrapajući trenutci sa psićem oduševili Instagram!

Nika Turković i njezina kujica Blu ne samo da su osvojile internet svojom slatkoćom, već su također postale inspiracija mnogima da cijene i njeguju ljubav prema životinjama.

Nastavite pratiti Niku na njezinim društvenim mrežama kako biste saznali više o njezinim avanturama s Blu!