HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Scott Disick otkriva svoje prehrambene navike prije nego što je odlučio poboljšati svoje zdravlje i krenuti na put mršavljenja. Tijekom epizode serije The Kardashians koja je emitirana u četvrtak, 6. lipnja, Scott je bio pohvaljen za rad koji je uložio u sebe. “Scott, prestajemo gubiti na težini, zar ne? Khloe Kardashian ga je šaljivo upitala. “Izgledaš nevjerojatno, ali…

Iako je Scott priznao da želi izgubiti još tri kilograma, osnivač brenda Talentless također se prisjetio loših izbora koje je donosio u pogledu hrane i pića.

nezdrava prehranaScott nije bio svjestan koliko mu je nezdrava prehrana

Iskreno, nisam imao pojma koliko je to bilo loše,” rekao je opisujući svoju prehranu. “Ono što sam radio noću, jeo sam one male kruščiće. Hawaiian rolls. Pojeo bih cijelu kutiju svake noći. Volio sam ih, ali nisam shvaćao što radim.” Druga slabost koju je Scott imao bilo je piće za koje je u početku mislio da je bezopasno. “Tada nisam znao da je Ginger Ale ista stvar kao i soda,” podijelio je. “Činilo mi se kao umirujuće piće. Cijeli dan bih pio ginger. Pio sam dvadeset ginger ale-a dnevno.”

nezdrava prehrana

Scott — koji s Kourtney Kardashian ima djecu Masona (14), Penelope (11) i Reigna (9) — započeo je svoje putovanje mršavljenja prošle godine. Povećanje svoje težine pripisao je bolovima u leđima nakon prometne nesreće 2022. godine.

U putu oporavka nakon nesreće Scottu je pomogla Khloe Kardashian

Od tada se sve promijenilo u mom životu,” rekao je u epizodi serije The Kardashians u listopadu 2023. “Nisam mogao trčati okolo. Dobio sam na težini.” Prometna nesreća također je utjecala na njegov seksualni život. “Sada se ne mogu kretati,” objasnio je u prethodnoj epizodi. “Tako da sam grozan.”

nezdrava prehranaKroz Scottov put ozdravljenja, Khloe mu je pružala dodatnu podršku i pokušavala ga ohrabriti kada je to najviše trebao. “Ovo je vjerojatno najnezdravije stanje koje sam kod njega vidjela,” rekla je za Hulu u listopadu 2023. “Jedva je pokretan i sve je to zbog njegovih leđa. Scott možda treba shvatiti da su te stvari popravljive. Ne možeš dopustiti da te to zaustavi.

 

druge vijesti