HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Reality show The Kardashians mogao bi u budućnosti postati – The Sussexes! Prema izvještajima insajdera, Meghan i Harry mogli bi se pojaviti u jednoj od sljedećih epizoda hit reality showa najpoznatije svjetske showbizz obitelji, The Kardashians.

Insajderi bliski Kris Jenner, vođi svoga obiteljskoga „klana“ i vojvodi i vojvotkinji od Sussexa kažu da se Kris baš jako trudi kako bi odmetnute članove britanske kraljevske obitelji pridobila da se pojave u njezinoj emisiji.

Meghan i Harry pregovaraju o pojavljivanju u The Kardashians

Nije slučajnost da se Kardashiani kreću u istim krugovima kao i Meghanini novi prijatelji“, rekao je insajder za časopis Bella.

Bilo bi odlično za obje obitelji da se udruže, ali Kris ne želi to forsirati previše agresivno, bilo bi prerano“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Čak i ako je bi to bila samo epizodna uloga, to je velika poslovna pobjeda za Kris, bilo bi vrlo unosno“, dodao je izvor.

Dok su pregovori između Sussexovih i Kardashiana navodnojoš uvijek u ranoj fazi“, Jenner je navodno predana ideji da ih “smjesti u najuži krug svoje obitelji“, tvrdi insajder.

Štoviše, izgleda da je Kris Jenner spremna čekati koliko treba kako bi dovela Meghan i Harryja “u mainstream“.

Meghan i Harry već neko vrijeme pokušavaju ući u Hollywood

Otkako su odstupili s mjesta zaposlenih članova kraljevske obitelji, Meghan i Harry zaokupljeni su sklapanjem prijateljstava s holivudskom elitom.

meghan i harry

Meghan i Harry nakon odlaska iz Britanije osvajaju Hollywood.FOTO: Profimedia

Među njima su i članice najpoznatije reality obitelji na svijetu. Meghan je viđena kako se druži s Kardashiankama na Beyoncéinoj turneji “Renaissance” u Los Angelesu prošlog mjeseca, dok je njezina mama Doria Ragland u kolovozu na jednome eventu pozirala za fotku s Kris i Kim Kardashian.