HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Manekenka Bianca Censori, poznata po svojim provokativnim odjevnim kombinacijama, fotografirana je u bež lepršavoj haljini koja je sezala do poda dok je stizala na međunarodni aerodrom Narita u subotu. Svoj skromni izgled upotpunila je crnom maramom za kosu.

Što se tiče repera “Heartless“, nosio je sličan bijeli outfit preko košulje s crnim simbolom na prsima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kanye west (@kanyewestbianca)

Par na poslovnom putu ne prolazi neprimijećen

Par je primijećen kako stiže na aerodrom u Firenci ranije tog dana u istim odjevnim kombinacijama, prema fotografijama koje je dobio TMZ. Censori i West zatim su odletjeli u Japan nakon što su proveli tjedan dana u modnom središtu Prato u Italiji.

Izgleda da je veći dio njihovog putovanja u Italiji bio usmjeren na posao jer je Censori viđena 1. lipnja kako ulazi na sastanak zajedno sa svojim suprugom dok je držala blok s dizajnima. Za ovu prigodu nije ostavila mnogo toga mašti, nosila je bijeli kupaći kostim otvorenih bočnih dijelova koji jedva pokriva njezine atribute.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bianca Censori (@biancacensori_fans)


Otkako se udala za Westa u prosincu 2022., Censori je privukla pažnju u nizu prozirnih haljina, prozirnih čarapa i drugih riskantnih kombinacija. Ranije ovog mjeseca, Biancini prijatelji su rekli za Page Six da vjeruju kako je reper tretira kao “neku dramatičnu umjetničku instalaciju“.

Dodali su da je Australkaponovno normalna” otkada se nedavno vratila u svoju domovinu bez supruga.

 

 

druge vijesti