HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Saborski zastupnik Marin Miletić proslavio je 44. rođendan u društvu svoje djevojke, poznate hrvatske glumice Kristine Krepele. Domaća glumica koja je ostvarila značajne glumačke uspjehe kako u Hrvatskoj tako i izvan granica Lijepe naše, u povodu rođendana svog partnera na svom Instagram profilu objavila je romantičnu fotografiju uz čestitku od srca.

Na fotografiji možemo vidjeti Kristinu i Marina na šetnici uz more, kako blistaju od sreće, čvrsto zagrljeni i s velikim osmijehom na licima. Kristina na fotografiji nosi lepršavu haljinu s dugim rukavima, a Marin Miletić traperice, sivu majicu i bijele tenisice.

Marin Miletić i Kristina Krepela

Romantičnom čestitkom hrvatska glumica poželjela zastupniku sretan rođendan

“Još jedan krug oko Sunca ti kreće ljubavi moja! Neka ti na tom novom putovanju Svjetlo uvijek obasjava put, rastjerujući svu tamu koja se oko njega skuplja. Neka ispuni tvoje veliko i divno srce, da ono uvijek ostane tako hrabro, čisto i svijetlo! A Mudrost i Mir neka ispune svaku stanicu tvoga bića.”, napisala je glumica u čestitci svom partneru.

“I naravno,da uvijek slušaš mene! Jer ne zaboravi… ipak sam ja 14 dana starija. Sretan ti rođendan Gabrijelu moj zemaljski! Sretna sam i zahvalna što mogu ovo putovanje slaviti i dijeliti s Tobom!”, riječi su kojima je Kristina završila ovu poruku.

Marin Miletić svojoj je djevojci uzvratio na čestitku te u komentarima napisao: “Svemire moj predivni, ljubavi moja, hvala Ti na svemu”.

Kristina Krepela i Marin Miletić samozatajan su par iz hrvatskog javnog života

Kristina Krepela je već godinama u romantičnoj vezi sa saborskim zastupnikom Mosta, Marnom Miletićem, s kojim se pojavljuje na eventima i u objavama na društvenim mrežama. Glumica svoju vezu odbija komentirati u medijima.

PROČITAJTE: To je ljubav – suprug Ive Majoli za posebnu prigodu na Braču uskladio outfit sa svojom dragom

Nije poznato točno kako su se i kada upoznali niti kakvi su njihovi planovi za budućnost. Dok novinarima nikad ne govore o svojoj vezi, zaljubljeni glumica i političar ne ustručavaju se izmjenjivati male nježnosti putem društvenih mreža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Krepela (@kristina_krepela)

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, serija, filmova, glazbe, putovanja, kraljevskih dvora, vjenčanja i tehnologije, čitajte na Hello! Croatia.