HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lejla Filipović 1998. godine bila je okrunjena titulom Miss Hrvatske, a i danas se smatra jednom od najatraktivnijih žena iz javnog života s naših prostora. 47-godišnja supruga Tarika Filipovića danas izgleda gotovo identično kao i na početku karijere, a nakon što je objavila najnovije fotografije iz Sarajeva, fanovima je postalo jasno da je ljepota u njezinoj obitelji nasljedna. Nećakinja Lejle Filipović koja na najnovijim fotografijama pozira uz svoju poznatu tetu, oduševila je obožavatelje na društvenim mrežama koji su primijetili nevjerojatnu sličnost između njih dvije.

nećakinja Lejle Filipović

Nećakinja Lejle Filipović nevjerojatno nalikuje svojoj teti

Lejla Filipović ima dvije starije sestre Đenanu i Amelu, a ovih se dana u Sarajevu rado druži s nećakinjom Selmom Škaljić.

Nakon što je objavila Instagram story i objavu na kojoj se nalazi i dugokosa brineta mnoge je zaintrigiralo tko je zgodna djevojka koja toliko nalikuje poznatoj poduzetnici, a tag je otkrio kako je riječ o Selmi, koja se na Instagramu nalazi pod nadimkom mimi.cipi.

Kako možemo vidjeti na njezinom Instagram profilu, nećakinja Lejle Filipović obožava modu i putovanja, a fanovima se čini da s poznatom tetom dijeli i ukus za kozmetiku jer na fotografiji nose istu boju ruža za usne.

Lejla Filipović prije puta u Sarajevo nasmijala fanove simpatičnom objavom

Supruga Tarika Filipovića posjetila je Sarajevo kako bi s družila s obitelji, a prije odlaska na aerodrom fanovima je dozvolila da zavire u njezinu kuhinju i pogledaju što je spremila za svoje dečke prije puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Mnogima omiljeno jelo za hladnije dane, grah varivo, rado se jede i u domu Lejle i Tarika Filipovića, a posebno je praktično kad se zna da mame neće nekoliko dana biti u kući.

PROČITAJTE: Grah Marca Cuccurina oduševio Instagram

Grah Lejle Filipović osvanuo je na njezinim Instagram storyjima uz natpis: “Kad mama ide na put, naravno, kuha se grah” i urnebesnu primjedbu s kojom će se poistovjetiti mnoge mame: “Ima da ga jedu dok se ne vratim”.