HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Najveća regionalna zvijezda Severina s razlogom je omiljena ne samo u Hrvatskoj već i cijeloj regiji. Upravo je Severina jedina zvijezda s javne scene koja se ne boji javno govoriti o pravima žena i zahtijevati ista. Nešto u što se mnogi drugi ne usude petljati, Severina bez dlake na jeziku kaže ono što zapravo i svi misle, ali ih je strah izreći – pobačaj je pravo svake žene i nitko joj to ne smije uskratiti!

severina pobačaj

Severina se zalaže za pravo na pobačaj

Poznata regionalna zvijezda nedavno je pozvala svoje pratitelje da potpišu veliku peticiju koja za cilj ima skupiti preko milijun potpisa te time osigurati da pobačaj zbilja postane pravo svake žene na razini cijele Europske unije. Hvalevrijednu akciju potpisalo je do sada nevjerojatno puno ljudi i svi se nadaju da će doći pred vijeće EU te da će i proći.

U moru onih koji su podržali ovaj čin, nalaze se naravno i oni koji imaju suprotno mišljenje te ga imaju potrebe iznositi ma koliko god ono grozno bilo te čak i izvrtati činjenice. Jedna Tik Tok zvijezda koja redovno mladima prenosi svoja razmišljanja je i mladi svećenik Don Tomislav Lukac koji je u nedostatku pažnje otkrio kako doći do medija. To je napravio vješto, preko dobro isprobane formule, a to je Severinino ime, njen lik i djelo.

PROČITAJTE: Ovo je nezamisliva scena u 21. stoljeću – Severina ima strašno bitnu poruku za žene!

Mladi svećenik zasigurno ne zna što ga je snašlo s nepotrebnom objavom koju je napravio jer prvi bi trebao znati da Biblija propovijeda ono “ne radi drugima ono što ne želiš da rade tebi”, a ovako mu se sad smije cijela regija.

Severina mu je elegantnom porukom jasno dala do znanja što misli o njegovoj objavi:“Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor JAHTE prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao? Križ ti je top”.

severina pobačaj

druge vijesti