HELLO
HELLO! #HelloItsMe

“Dogovaraju li se politike bez žena, koje se tiču žena?”, pita se Severina u novoj objavi kojom poziva sve žene da budu složne i preuzmu stvar u svoje ruke te podrže inicijativu My Voice My Choice. Pogledajte važnu poruku naše poznate pjevačice i pridružite se u važnom cilju.

Severina poručuje svim ženama: My Voice My Choice, potpiši i proslijedi

“[POTPIŠI za PRAVO ŽENA!] Jeste li među pregovaračima oko nove Vlade vidjeli i jednu jedinu ženu proteklih tjedana? Jednu? S jedne od dvije pregovaračke strane? Niste? Nisam ni ja. Nezamisliva je to scena u 21. stoljeću, osim u društvima duboko zakopanim u patrijarhat.”, napisala je Severina.

“Dogovaraju li se politike bez žena, koje se tiču žena? U Hrvatskoj je i sada prekid trudnoće na papiru dopušten, a u stvarnosti se ne provodi u većini bolnica i plaća se.

Baš zbog toga, a vodeći računa kakav svijet ostavljamo djevojčicama, stavila sam svoj potpis na europsku građansku inicijativu @myvoicemychoiceorg, koja se zalaže da se svakoj stanovnici Europske unije osigura pravo na dostupan i siguran pobačaj.”

“Da bi tijela Europske unije odlučivala o toj inicijativi, trebamo prikupiti MILIJUN POTPISA.

Zato te molim, nakon što potpišeš (link se nalazi u opisu mog profila), podijeli, prošeraj… Učini dodatan napor, nađi još prijateljica i prijatelja koji će također potpisati, pošalji im link na inicijativu.

POTPIŠI I PROSLIJEDI!
My Voice My Choice”

druge vijesti