HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Nakon što su sudbonosno ‘da’ izgovorili George Clooney, Ryan Gosling i Ryan Reynolds pa čak i Hugh Grant, među najpoželjnijim holivudskim neženjama koji su četrdesetu dočekali bez ulaska u brak istaknuo se ‘Kapetan Amerika‘. Chris Evans se oženio u tajnosti i tron prepustio drugim poželjnim neženjama iz svijeta glume.

Chris Evans se oženio

Chris Evans se oženio za Albu Baptistu

Kako izvještavaju američki mediji, 42-godišnji Chris Evans se oženio za 26-godišnju glumicu Albu Baptistu, s kojom je u vezi od 2022. godine. Par je izmijenio zavjete na intimnoj ceremoniji u kući u blizini Bostona, a premda se vjenčanje odvilo daleko od očiju javnosti, bilo je krcato poznatim prijateljima slavnog glumca.

Chris Evans se oženio

Naravno, vjenčanju svog kolege superjunaka prisustvovali su Chris Hemsworth i Robert Downey Jr. te još brojne face iz svijeta poznatih i slavnih.

Chris Evans se oženio za djevojku koja ga je osvojila na prvi pogled

Premda se o njihovoj vezi ne zna previše, poznato je da je Chris Evans preko ušiju zaljubljen u Albu, koja ga je, kako izvori kažu, osvojila na prvi pogled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🪐 (@alba.baptista)

Alba Baptista je glumica portugalskog porijekla, koja je karijeru započela u rodnom Portugalu glumeći u serijama i filmovima Jardins Proibidos, Filha da Lei, A Criação i Jogo Duplo, a zatim preselila u Los Angeles i krenula graditi svjetsku karijeru.

Pritom je upoznala i svog budućeg supruga, jednoj od najpoželjnijih muškaraca svijeta celebrityja, a koji ima bogati glumački opus, u kojem se ističe uloga Marvelovog superjunaka Kapetana Amerike.

PROČITAJTE: Chris Evans obradovao je psiće u skloništu

Chris Evans prije je bio u romantičnim vezama sa Sandrom Bullock, Jessicom Albom, Kate Bosworth, Emmy Rossum, Christinom Ricci, Kristin Cavallari, Amy Smart, Lily Collins, Minkom Kelly i Lily James, no tek ga je Alba Baptista uspjela toliko oduševiti da se odluči zaputiti u trgovinu s nakitom i odabere zaručnički prsten.

Chris Evans se oženio

Još nije poznato gdje par planira provesti medeni mjesec.