HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Neki smatraju da je najatraktivniji glumac na svijetu Henry Cavill, neki da bi ta titula trebala pripasti Ryanu Reynoldsu ili nekom od slavnih turskih glumaca iz sapunica, no kad su obožavatelji na Instagramu u pitanju, presuda je jasna – Chris Hemsworth najpoželjniji je glumac na svijetu.

Najljepši glumac na svijetu ruši rekorde svojim vrućim fotografijama

Zanosni 40-godišnji ljepotan iz Australije mnogo je više od lijepog lica.

Redatelji i filmski kritičari obožavaju ga zbog njegove karizme i glumačkog talenta, obožavatelji Marvel svijeta zbog uloge Thora koju godinama odlično glumi, a žene zbog toga što izgleda nevjerojatno dobro a pritom njeguje imidž pravog obiteljskog čovjeka koji najviše od svega uživa u društvu svoje dugogodišnje supruge Else Pataky i njihovo troje djece.

Ipak, Chris Hemsworth dobro zna kako uzburkati strasti na Instagramu gdje redovito objavljuje snimke i fotografije koje njegovi fanovi itekako znaju cijeniti.

Najljepši glumac na svijetu šalje pozdrave iz saune

U svojoj najnovijoj objavi, zanosni glumac javlja se iz saune uz fotografiju i video na kojima je odjeven samo u tamnoplave hlačice.

“Nema boljeg načina da završite trening. Kombinacija saune s ledenom kupkom učinkovit je način poboljšanja cirkulacije, smanjenja upale, ubrzanja oporavka mišića i podizanja raspoloženja. Toplina iz saune uzrokuje širenje krvnih žila, što poboljšava protok krvi i smanjuje upale.

Hladnoća iz ledene kupke uzrokuje sužavanje krvnih žila, što poboljšava cirkulaciju i smanjuje bolove u mišićima. Ovaj kontrast između visokih i niskih temperatura pomaže poboljšati ukupni oporavak i smanjiti rizik od ozljeda”, napisao je slavni Chris Hemsworth, no ako je suditi po komentarima, fanove su više zainteresirali njegovi mišići od informacija o zdravstvenim benefitima korištenja saune.

Ova objava Chrisa Hemswortha u samo jedan dan skupila je 1.850.792 likeova.

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, putovanja, serija i filmova donosi vam Hello! Croatia.

druge vijesti