HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jelena Glišić dobro je poznato lice s malih ekrana, a prema mišljenju mnogih i jedna od naših najatraktivnijih misica.

Simpatična voditeljica i loto djevojka, koja je svojedobno bila okrunjena titulom Miss Universe, ljeto 2023. provela je na brojnim atraktivnim lokacijama uz more, a kao horoskopska Djevica zadnje dane godišnjeg “zapečatila je” rođendanskim slavljem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jelena_glišić (@jelena.glisa)

Jelena Glišić rođendan proslavila u intimnom okruženju

Poznata brineta svoj je 36. rođendan proslavila u jednom profinjenom restoranu čije ime i lokaciju nije htjela otkriti, a sa fanovima nije podijelila ni informaciju tko je bio uz nju kad je zamislila želju i puhnula prema svjećici na tanjuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jelena_glišić (@jelena.glisa)

Tajanstvena Jelena Glišić, koja i danas izgleda kao i na početku karijere, rođendan je proslavila odjevena u trendi ružičastu boju, a umjesto torte, zasladila se zanimljivim desertom u posudi. Osoblje restorana potrudilo se te slavljenicu iznenadilo natpisom na tanjuru: “Happy Birthday”.

Jelena Glišić ovih dana uživa u novim počecima

Simpatična loto djevojka razvela se od lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića, nakon sedam godina braka, a prošle se godine šuškalo da je u vezi sa splitskim poduzetnikom Antom Borovinom.

Nije poznato tko je bio u restoranu kad je Jelena Glišić slavila rođendan, no sa njezinih fotografija jasno možemo vidjeti da ovog ljeta blista od sreće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jelena_glišić (@jelena.glisa)


Još vijesti iz svijeta celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, mode, ljepote, serija, filmova i putovanja čitajte na Hello! Croatia.