HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nije ni poznatima lako… Kad izađu pred novinare, fotografe i okupljene obožavatelje i u njihovim se glavama stvara nervoza, a nekad su hladni kao špricer, ali nailaze na neprofesionalne organizatore ili pomahnitale obožavatelje pa se njihov izlazak na crveni tepih pretvara u fijasko. Ovo su najbizarniji trenuci s crvenog tepiha koje smo odavno zaboravili, ali su i dalje jednako nevjerojatni.

Možete li vjerovati da se ovo zaista dogodilo?

Celebrity izdanje: najbizarniji trenuci s crvenog tepiha

Scarlett Johansson i neugodno pipkanje

Zanosna Scarlett Johansson uvijek izgleda fantastično na crvenom tepihu no nažalost privlači i muškarce koji misle isto, a ne znaju se ponašati u javnosti. Kad su najbizarniji trenuci s crvenog tepiha u pitanju, ova glumica svakako vodi. Na dodjeli nagrada Golden Globes 2006. godine, dok je nosila ONU crvenu haljinu, Isaac Mizrahi koji ju je intervjuirao ju je upitao nosi li grudnjak, a zatim rukom krenuo prema njezinim grudima i opipao je li istina što govori! Glumica se tada nasmijala, no to je sigurno bio jedan od najneugodnijih trenutaka njezine karijere.

Najbizarniji celebrity trenuci s crvenog tepiha

Ono kad su vatrogasci morali doći da oslobode Hugha Granta

Na premijeri filma Music and Lyrics 2007. godine TV voditeljica i očigledna mega-obožavateljica Hugha Granta vezala se lisicama za glumca, a zatim otkrila da nema ključ. Bio je vezan za nju deset minuta dok nisu stigli vatrogasci da ga izrežu. Na kraju je provela dva sata u zatvoru.

Najbizarniji celebrity trenuci s crvenog tepiha hello magazine croatia hrvatska

Amy Schumer je legla ispred Kim i Kanyea, a oni su hladno prošli kraj nje

Slavno neslavna fora Amy Schumer nije impresionirala tadašnje supružnike Kim Kardashian i Kanyea Westa. Na eventu Time 100 2015. godine komičarka Amy Schumer odglumila je da pada ispred njih kad su Kim Kardashian i Kanye West pozirali na crvenom tepihu no oni nisu ni trepnuli na njezin pokušaj šale te su samo hladno produljili dalje. Kasnije je Amy rekla Jimmyju Kimmelu da je to učinila jer su crveni tepisi “glupi” i “ponižavajući”.

Najbizarniji celebrity trenuci s crvenog tepiha

Angelina Jolie i ljubljenje rođenog brata

Angelina Jolie u mlađim je danima bila poznata kao divlja cura Hollywooda koja voli šokirati. rođenog je brata francuski poljubila u više navrata, a na crvenom se tepihu to po prvi put dogodilo 2000. godine.

PROČITAJTE: Koliko ih se sjećate? Celebrity parovi koje ste zaboravili – ili ih niste ni znali

Prizori Angeline kako ljubi svog rođenog brata Jamesa Havena šokirale su čak i najveće čudake iz svijeta filmske industrije, a fotografije na kojima su dokazi živjet će vječno. Na žalost.

Najbizarniji celebrity trenuci s crvenog tepiha hello magazine croatia hrvatska

Ono kad je Zacu Efronu ispao kondom na premijeri dječjeg filma

Dok je pozirao za fotografije na narančastom tepihu na premijeri filma za djecu premijere Loraxa, Zac Efron je izvukao ruke iz džepa, zbog čega mu je nešto ispalo. Brzo se sagnuo da ga podigne, ali kamere su jasno zabilježile da je to bio kondom. Neugodno!

Najbizarniji celebrity trenuci s crvenog tepiha hello magazine croatia hrvatska

druge vijesti