HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska modna ikona, Tihana Harapin Zalepugin, već desetljećima inspirira žene svojim besprijekornim stilom i elegantnim pristupom modi. Kao modna agentica, Tihana je stekla reputaciju za svoje sofisticirane i uvijek promišljene modne odabire. Njezin je stil prepoznatljiv po jednostavnosti, eleganciji i sposobnosti da naizgled obične komade odjeće pretvori u fashion statement.

tihana harapin zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin ne prestaje oduševljavati modnim odabirima

U nedavnoj objavi na Instagramu, Tihana je podijelila fotografiju svoje najnovije odjevne kombinacije koja je odmah privukla pažnju njezinih pratitelja. Uz fotografiju je duhovito napisala: “Nova Zara, stari Stefanel – i puno volje da preživim vrućinu.”

Na slici, Tihana nosi prekrasnu bijelu pletenu tuniku koja savršeno odražava ljetnu svježinu i lepršavost. Tunika šarmantnog kroja, izrađena je od laganog materijala koji omogućava koži da diše, što je idealno za tople ljetne dane. Bijela boja tunike naglašava njezinu preplanulost i daje joj mladenački izgled. Kombinirala je tuniku s elegantnom, širokom bijelom suknjom koja seže do gležnjeva.

tihana harapin zalepugin odjevna kombinacija

Tihanini modni odabiri su bezvremenski

Da bi upotpunila izgled, Tihana je odabrala minimalističke bijele sandale s niskom petom koje su udobne, a istovremeno i stilski besprijekorne. Sandale savršeno pristaju uz ostatak odjevne kombinacije, dodajući joj dodatnu notu elegancije.

Ova kombinacija je savršen primjer Tihaninog modnog umijeća – spajanje novih trendova s klasičnim komadima na način koji je uvijek svjež, moderan i inspirativan. Svojim stilom, Tihana Harapin Zalepugin još jednom potvrđuje zašto je jedna od najcjenjenijih modnih figura na ovim prostorima.

druge vijesti