Uvijek elegantna Tihana Harapin Zalepugin ima fantastično šarmantnu modnu formulu za ljeto

Ako želite izgledati elegantno u svakoj prigodi ove sezone, proučite ljetni stil Tihane Harapin Zalepugin.

26 lipnja 2024

Tihana Harapin Zalepugin hello magazine croatia hrvatska Stil Tihane Harapin Zalepugin INSTAGRAM: @tihanaharapinzalepugin
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska modna agentica Tihana Harapin Zalepugin prepoznatljiva je po svom jedinstvenom modnom stilu u kojem vladaju monokromatske kombinacije i neobični, asimetrični krojevi. Bivša manekenka i žena s jednim od najzanimljivijih modnih izričaja u Hrvatskoj, u svakoj prigodi izgleda dotjerano i chic, a čini se da je ovog ljeta razvila modnu formulu s kojom je nemoguće pogriješiti. Ako želite izgledati elegantno u svakoj prigodi ove sezone, proučite ljetni stil Tihane Harapin Zalepugin.

Stil Tihane Harapin Zalepugin uključuje trendi cipele i bluze koje laskaju ženskoj figuri

Modna stručnjakinja itekako dobro zna koliko je balans proporcija bitan pa bira outfite koji laskaju njezinoj figuri, a koji su pritom elegantni i udobni.

PROČITAJTE: Pogledajte kako Saša Šekoranja slaže nevjerojatan buket u manje od minute i doznajte koje je cvijeće in

Proteklih dana, Tihanu Harapin Zalepugin više smo puta vidjeli u zanimljivim sandalama s platformom, koje su se ove godine vratile na velika vrata, a koje modna agentica nosi uglavnom uz bijele ili crne hlače od prozračnih, prirodnih materijala.

Tihana Harapin Zalepugin hello magazine croatia hrvatska Stil Tihane Harapin Zalepugin

Zanimljive bluze za WOW efekt

Ljetni stil Tihane Harapin Zalepugin ove je sezone obilježen i bluzama peplum kroja, koje naglašavaju struk i vizualno stvaraju dojam figure pješčanog sata.

Tihana Harapin Zalepugin hello magazine croatia hrvatska Stil Tihane Harapin Zalepugin

Prava inspiracija u svakom smislu!

druge vijesti