HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Godine 1998. izašao je film Hard Rain, za koji je bilo planirano da bude hit – u glavnim su ulogama bili Minnie Driver, Morgan Freeman i Christian Slater – ali to se nije obistinilo. Ovaj akcijski triler sada je opet u fokusu zbog izjava svoje ženske zvijezde.

U podcastu I Weigh koji vodi Jameela Jamil, Minnie Driver je otvoreno govorila o navodnom incidentu s odjećom koji se dogodio tijekom snimanja filma Hard Rain. Budući da je radnja filma događa tijekom velike oluje s bujicama i poplavama, produkcija je nabavila “ogromne strojeve za kišu“, objasnila je. U jednom trenutku, Driver je rekla da su snimali u “20 litara vode“.

Minnie Driver nije smjela nositi ništa ispod mokre majice

Snimali smo satima i satima. Bilo je teško“, rekla je u epizodi podcasta, koja je izašla 2. travnja. Međutim, dok su njezine kolege dobile ronilačka odijela da nose ispod kostima, Minnie tvrdi da su njoj producenti uskratili tu mogućnost. Iako producentima nije navela imena, rekla je da su njihove namjere bile potpuno jasne.

minnie driver

Minnie Driver tvrdi da joj nisu dali ronilačko odijelo kako bi joj se grudi bolje vidjele.FOTO: Profimedia

Svi drugi su mogli nositi ronilačko odijelo ispod svojih kostima, a meni su producenti rekli da ne mogu jer žele vidjeti moje bradavice i da nema smisla nositi mokru majicu ako ne možete vidjeti što je ispod nje“, rekla je Driver u podcastu.

Ne precizirajući tko je točno bio uključen, Driver je dodala: “Bilo mi je vrlo jasno rečeno, nešto poput: ‘Ti si idiotkinja ako ne razumiješ što se događa.’ Sjećam se da sam rekla: ‘Ovo je pogrešno.'”

Minnie Driver tvrdi da su je kaznili jer se žalila

Glumica je odmah nazvala svog agenta, ali tvrdi da je “kažnjena” jer je progovorila. “Procurilo je u novine da sam zvala i žalila se na uvjete”, rekla je.

minnie driver

Morgan Frreeman preko predstavnika poručio je da se ne sjćea snimanja ifilma.FOTO: Profimedia

Kostimografkinja Kathleen Detoro, koja je radila na filmu Hard Rain, demantirala je Driverine tvrdnje u e-mailu Entertainment Weeklyju. “Producenti su me zamolili da sve, uključujući ekipu, opskrbim odijelima“, rekla je. Nadalje, glavnim glumcima u filmu, među kojima je bila i Minnie Driver, odobreno je da nose „gornji dio, donji dio, čizme“, prema kostimografkinji.

Na temu glumičine optužbe, Detoro je rekla da “glumci odlučuju žele li to nositi ili ne“. U međuvremenu, glasnogovornik Morgana Freemana rekao je za EW da se 86-godišnji glumac “ne sjeća” iskustava s tog seta.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024