HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Poznata hrvatska pjevačica i voditeljica Minea u popularnoj emisiji “Dom iz snova” ulazi u tuđe domove i pomaže drugima da dotjeraju svoje malo mjesto sreće koje će biti oku ugodno koliko i funkcionalno. Pjevačica na društvenim mrežama uglavnom objavljuje fotografije vezane za nastupe, a nedavno je iznenadila fotografijom iz svog stana. Minea dom uređuje u bojama pozitive pa ne čudi što je i sam ulaz u tonovima jedne značajne boje.

Zavirite u dom poznate hrvatske pjevačice!

Minea dom uredila u sunčanim tonovima

“Ne bi čovjek rekao, ali ponekad malo i predahnem…”, napisala je Minea uz fotografije na kojima pozira u svom hodniku.

Kako možemo vidjeti, za sam ulaz u svoj dom Minea je odabrala zlatne tapete i zlatne detalje koji odišu toplinom i luksuzom.

PROČITAJTE: Vesele četrdesete – Minea rođendan proslavila uz tortu s ružičastim mikrofonom

Prema tumačenju stručnjaka za uređenje doma, zlata i žuta boja privlače prosperitet i odiše pozitivnom energijom Sunca, a u metalik izvedbi mogu izgledati posebno privlačno i vizualno “otvoriti” čak i najmanji hodnik.

Uz zlatne tapete, Minein hodnik blista uz zanimljivu umjetničku instalaciju te predivno izrađena bijela vrata sa sitnim rebrastim detaljima.

Minea dom

Duga košulja za elegantan odmor

Na fotografiji na kojoj u jednoj od rijetkih prilika Minea dom pokazuje javnosti, simpatičnu pjevačicu možemo vidjeti odjevenu u dugačku bijelu košulju s prugicama, elegantnim izborom za lijeno jutro provedeno u stanu.

Uz prepoznatljivu valovitu frizuru i trendi crvenu manikuru, Minea i kad odmara izgleda jednako atraktivno kao i na pozornici.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, uređenja doma, kraljevskih dvora, mode, ljepote, serija, filmova i putovanja, čitajte na Hello! Croatia.