HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Uvijek vedra i nasmijana, hrvatska voditeljica i pjevačica Minea rođendan je proslavila radeći ono što najviše voli. Hrvatska pop zvijezda koja se još kao vrlo mlada djevojka proslavila pjevajući pjesme “Good boy” i “Vrapci i komarci”, uspjela je izgraditi dugovječnu karijeru na sceni, kako glazbenoj tako i televizijskoj, no imidž joj je uvijek ostao isti.

Zgodna pjevačica rođendan je u ponoć dočekala na vjenčanju na kojem je pjevala, a završila u Dugom selu, glazbenim nastupom nakon kojeg se dobro zabavila s ekipom s kojom je cijelo ljeto odrađivala koncerte duž Hrvatske. Pogledajte kakvom su personaliziranom tortom Mineini prijatelji iznenadili poznatu pjevačicu!

Minea rođendan proslavila u haljini u svojim omiljenim bojama

Lijepa Minea mladolik izgled može zahvaliti dobrim genima, ali i zdravom načinu života te vedrom duhu koji je zarazan.

Pjevačica obožava ženstvene odjevne komade poput haljina i suknji te vedre boje pa je i za rođendanski outfit izabrala upečatljivu haljinu u svojim omiljenim nijansama.

Minea rođendan

Za rođendanski nastup u Dugom selu Minea je odjenula haljinu duljine do koljena, u kombinaciji ružičaste i narančaste boje, uz koju je iskombinirala zlatne sandale s visokom potpeticom i prepoznatljivu valovitu frizuru u stilu anđelica Victoria’s Secreta.

Minea rođendan

Mineina ekipa pjevačicu je iznenadila velikim buketom cvijeća i ružičastim balonima te atraktivnom tortom koja je bila ukrašena baš u njezinom stilu. Uz ružičaste detalje, macaronse i zvjezdice, na torti je bilo ispisano Mineino ime, a glavno je iznenađenje bio ukras u obliku ružičastog mikrofona, koji je sigurno oduševio poznatu pjevačicu.

Minea rođendan Minea rođendan

Minea rođendan “proslavila” i s fanovima na Instagramu

“Bio je to moj dan… Srce mi je prepuno, ljudi volim vas”, napisala je Minea uz niz fotografija s kojih su njezini fanovi mogli vidjeti kako je proslavila rođendan.

U komentarima su se nanizale brojne čestitke obožavatelja, ali i Mineinih poznatih prijatelja među kojima su Indira Levak, Matija Vuica, Antonija Stupar Jurkin, Josipa Pavičić, Neda Parmać i mnogi drugi.

I mi čestitamo rođendan simpatičnoj Minei!