HELLO
Domagoj Kukec

Dva tjedna nakon što je video reperice Cardi B u kojem baca mikrofon (koji je vlasništvo audio produkcijske tvrtke The Wave iz Las Vegasa) na obožavateljicu postao viralan, taj mikrofon je prodan na eBayu za gotovo 100 000 dolara.

Mikrofon Cardi B prvotno je trebao biti prodan za oko 5 000 dolara

Aukciju je organizirao vlasnik tvrtke The Wave Scott Fisher, koji je rekao da će sav profit ići u dobrotvorne svrhe.

Scott Fisher je rekao CBS-u da se nadao da će ponuda dosegnuti 5 000 dolara.

Videozapis je prikazivao Cardi B koja na koncertu u Las Vegasu baca mikrofon nakon što je obožavateljica bacila piće prema njoj. Policija je objavila da zvijezda neće biti optužena.

Video snimke su brzo postale viralne, a cijela je situacija navela Scotta Fishera da stavi taj  sporni predmet na prodaju. Ponuda je na kraju završila na 99 900 dolara.

Gospodin Fisher je rekao da će prihod ići dobrotvornim organizacijama: Wounded Warrior Project, organizaciji za veterane, i Friendship Circle Las Vegas, koja povezuje mlade volontere s osobama s invaliditetom i onima s posebnim potrebama.

“Pretpostavljao sam da će privući pažnju na nacionalnoj razini, ali količina medijskog izvještavanja je bila nevjerojatna”, izjavio je.

Mikrofon Cardi B imao je traku s natpisom

Rekao je da je provjerio da je mikrofon koji je bio ponuđen na aukciji doista onaj koji je Cardi B tada koristila i bacila.

“Standardna je procedura označavanje svih mikrofona i in-ear sustava prije zvučne probe, kako bi se osiguralo da ista osoba dobije iste stvari tijekom nastupa”, rekao je za CBS News.

Scott Fisher rekao je TMZ-u da je bilo lako pronaći mikrofon jer je na njemu bio zalijepljen natpis “MAIN”.

“U svim videima se mogla vidjeti bijela traka na mikrofonu Cardi B, i tako smo znali koji mikrofon je njezin”, rekao je Scott Fisher.

druge vijesti

novčanica eura mostovi €

Zanimljiva činjenica o novčanicama eura koju sigurno niste znali

Ime valute, euro, službeno je usvojeno 1995. godine. 1996. austrijski dizajner Robert Kalina pobjeđuje na natječaju za dizajn novih novčanica. Svaka od sedam novčanica karakteristične je boje. Na prednjoj strani prikazuje prozora i vrata, a na stražnjoj mostove. U prvotnoj verziji novčanice su noslile prikaze stvarnih mostova Europe poput Ponte Rialta ili Pont de Neuillyja. To se mijenja kako ne bi došlo do prijepora i svađa u EU.

Design

24 lipnja 2024