HELLO
Domagoj Kukec

Snimka reperice Cardi B postala je viralna nakon što je bacila mikrofon na posjetiteljicu koncerta zato što je ova bacila nepoznatu tekućinu prema njoj.

Snimka Cardi B postala viralna na internetu

Gotovo tjedan dana kasnije, 3. kolovoza, Las Vegas Metropolitan Police Department je izvijestio da pjevačica neće biti optužena nakon što je bila osumnjičena za napad 31. srpnja.

“Ovaj slučaj je zatvoren zbog nedostatka dokaza”, stoji u izjavi lokalnih vlasti.

Najnoviji razvoj događaja dolazi gotovo tjedan dana nakon što je Cardi B snimljena kako baca mikrofon prema publici tijekom koncerta u Las Vegasu. “Nepoznata osoba” je “udarena mikrofonom u desno rame”, kako je navedeno u policijskom izvješću. Također se tvrdi da je žena “osjetila bol nakon ovog incidenta i odlučila potražiti medicinsku pomoć.” Cardi B je imenovana kao osumnjičena u izvješću o nasilju, ali neće se suočiti s nikakvim optužbama.

Viralna snimka Cardi B nije potresla slavnu repericu

Cardi B nastupala je na koncertu na otvorenom u Las Vegasu 29. srpnja kada je obožavateljica bacila tekućinu prema njoj dok je Cardi B pjevala. Nekoliko trenutaka kasnije, Cardi B je bacila mikrofon prema posjetiteljici koncerta i vikala na nju. Incident je postao viralan na internetu, međutim, čini se da Cardi B nije potresena, jer je retweetala objavu klipa s natpisom: “Ljubomorna glupačo!” Taj natpis vjerojatno se odnosio na njezinu najnoviju pjesmu “Jealousy”, koju je objavila sa svojim suprugom Offsetom 28. srpnja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

U novom TikTok videu koji je postao viralan vidi se kako Cardi B moli obožavatelje da joj bace vodu dok nastupa. “Bacite mi malo vode ovdje jer mi je vruće”, našalila se u klipu.

Reperica i njezin partner nedavno su podijelili video snimku Cardi B kako “twerka” na Offsetu u narančastom bikiniju. “Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu”, napisala je u opisu videa. U sada već viralnom videu, Cardi B i Offset plešu uz svoju novu pjesmu dok se opuštaju na krovnom bazenu hotela. To se dogodilo nakon navodne drame oko preljuba koja se odvijala samo nekoliko tjedana prije izlaska pjesme “Jealousy”. Offset je tada priznao da je pretjerao s istinom i da je bio “pod gasom” kad je iznio optužbe protiv svoje supruge.

druge vijesti