HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Megan Fox i Brian Austin Green prohodali su 2024. godine, a vjenčali su se 2010. godine. Par ima tri dječaka i godinama su djelovali kao jedan od najsretnijih holivudskih parova, sve dok 2020. nisu objavili da se razvode. Nedugo zatim, glumica je pronašla sreću uz mlađahnog Machine Gun Kellyja, u kojeg se zaljubila na snimanju zajedničkog filma, a kojeg danas smatra najvećom ljubavi u svom životu. Megan Fox o bivšem ima štošta za reći, a priznaje da ni sama nije bila najbolja verzija sebe u toj vezi.

Megan Fox Brian Austin Green hello magazine croatia hrvatska Megan Fox o bivšem

Megan Fox o bivšem suprugu: nikad nisam imala potpunu slobodu

Brian Austin Green nedavno je otkrio kako smatra da je Megan Fox bila premlada kad su ušli u vezu te da upravo zbog toga nisu uspjeli.

PROČITAJTE: Nakon što je priznala da nikada nije voljela svoje tijelo, Megan Fox je objavila vrući selfie

U nedavnom intervjuu glumica je odgovorila na te navode i ispričala svoju stranu priče.

Evo što Megan Fox o bivšem suprugu i njihovoj vezi misli danas

“Prije svega, moram reći sljedeće: Brianu nisam bila dobra djevojka. Ni on nije bio sjajan cijelo vrijeme. To nije bilo sjajno. Zato što sam bila mlada i nisam trebala biti u vezi te razine predanosti. Imala sam puno simpatija, stalno sam se zaljubljivala u druge ljude.”, priznala je.

Megan Fox Brian Austin Green hello magazine croatia hrvatska Megan Fox o bivšem

“Nikad nisam imala potpunu slobodu biti sama i iskusiti takav život. Na trenutak sam pomislila da ću biti sama kad sam se razvela. I bila sam sama otprilike tri tjedna”, izjavila je 37-godišnja Megan koja se s Brianom upustila u vezu kad je imala 18. On je tada imao 30 godina i sina iz prijašnje veze.

druge vijesti