HELLO
Domagoj Kukec

Megan Fox i Brian Austin Green bili su jedan od najstrastvenijih parova u Hollywoodu s mnogo prekida i pomirenja.

Tijek prave ljubavi, kako kažu, nikada ne ide glatko – ali je li njihov nekonvencionalan način spavanja imao veze s time?

Poput mnogih parova, život Megan i Briana okrenut je naglavačke nakon dolaska djece. Nakon što su sinovi Noah i Bodhi stigli 2012. i 2014. godine, Megan i Brian više nisu bili sami u spavaćoj sobi.

Megan Fox Brian Austin Green

Godine 2014., Megan Fox je za Entertainment Tonight rekla da njezin sin Noah spava s njima, dodajući: “Brian uopće nema nikakvu intimnost… nema ju šanse imati.”

PROČITAJTE: Otkriveni mučni detalji iz knjige Megan Fox koji lede krv u žilama!

Tada, unatoč kaotičnim noćnim rasporedima spavanja, u drugom intervjuu je rekla da “nije protiv” ideje o još jednom djetetu s Brianom, koji je bio gotovo 13 godina stariji od nje.

Čini se da nedostatak intimnosti nije bio trajni problem, budući da je par ipak dobio još jedno dijete. Međutim, okolnosti su bile malo komplicirane. Godine 2015. činilo se da je to kraj njihovog zajedničkog puta, nakon što je Megan podnijela zahtjev za razvod, navodeći nesuglasice kao razlog za razvod.

No uslijedilo je iznenađenje u svijetu slavnih kada je osam mjeseci kasnije potvrđeno da je zvijezda Transformersa trudna s trećim djetetom. Na početku je bila je suzdržana u vezi otkrivanja oca svog novog djeteta, no kasnije je potvrdila da je otac glumac iz Beverly Hillsa 90210. Njihov treći sin, Journey, stigao je u kolovozu 2016.

Megan Fox Brian Austin Green

Megan Fox je povukla zahtjev za razvod 2019., ali godinu dana kasnije par je ponovno prekinuo, ovaj put zauvijek. Brian je rekao: “Nijedno od nas nije ništa učinilo drugome. Ona je uvijek bila iskrena prema meni i ja prema njoj.”

“I znam da će me uvijek voljeti i znam da je ono što smo izgradili kao obitelj stvarno cool i posebno. Dakle, odlučili smo se pobrinuti da to ne izgubimo. Bez obzira na sve, i dalje smo prijatelji i zajedno smo s djecom.”

PROČITAJTE: Bivši suprug Megan Fox ima samo riječi hvale

To je obećanje koje su održali, a zapravo, Megan – koja se počela viđati s Brianom 2004. kad je imala samo 18 godina – rekla je prošlog tjedna tijekom intervjua da se trudi biti ljubazna i podržavati svog bivšeg supruga.

“Mislim da je stvarno važno da kad se ljudi razdvoje da nikada ne omalovažavaju drugog roditelja”, rekla je Megan Drew Barrymore tijekom intervjua u kojem je promovirala svoju novu knjigu poezije Pretty Boys Are Poisonous.

Megan Fox Brian Austin Green

“Čak ni na pasivno-agresivan način ili čak uz primjedbe… Ne dopuštam ništa takvo kad sam s djecom. Jer ako ne prihvatim i ne volim njihova oca, odbijam dio njih, jer je on dio njih zauvijek… Dakle, uvijek sam se trudila biti vrlo ljubazna prema njemu.”

Danas su sinovi Megan Fox stari sedam, devet i deset godina, i iako nije spomenula spava li još netko od njih s njom, razumno je pretpostaviti da ima konvencionalniji način spavanja sa svojim zaručnikom Machine Gun Kellyjem.

Reper i glumica su se zaručili u siječnju 2022., ali su privremeno odgodili svoje vjenčane planove zbog napetosti u vezi. Njihova veza sada izgleda kao da se popravlja.