HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Maske ne uključuju samo šarenilo, dječje kostime i Disney princeze… Na zabavama u stilu venecijanskog karnevala ideja maskiranja puno je decentnija i glamuroznija, a Nataša Janjić i Nenad Medančić iskazali su se na jednom takvom tulumu. Poznati bračni par pokazao je kako izgledaju njihovi izlasci dok mališani spavaju te kako u njihovom braku itekako uvijek ima mjesta za romantiku. Maske Nataše Janjić i Nenada Medančića, s kojima su se pojavili na jednom eventu u Splitu bile su tema večeri.

Maske Nataše Janjić i Nenada Medančića inspirirane su slavnim filmom s Nicole Kidman i Tomom Cruiseom

Na eventu u Splitu Nataša Janjić osvanula je dugoj crnoj haljini s prozirnim rukavima i zanimljivim detaljima na prednjem dijelu haljine, dok je njezin dragi odjenuo crno odijelo, bijelu košulju i crnu kravatu.

Maske Nataše Janjić i Nenada Medančića

Poznata hrvatska glumica kosu je skupila u punđu i oči prekrila raskošnom maskom s perjem dok je Nenad Medančić odabrao crnu mušku masku sa svjetlucavim rubom.

Maske Nataše Janjić i Nenada Medančića Maske Nataše Janjić i Nenada Medančića

Maske Nataše Janjić i Nenada Medančića inspirirane su slavnim filmom “Eyes Wide Shut” koji je očarao i šokirao publiku 1999. godine. 

PROČITAJTE: Poznata je i svota – Od iduće godine, Venecija naplaćuje ulaz u grad turistima

U tom kontroverznom hitu Stanleyja Kubricka glume Nicole Kidman i Tom Cruise, koji su tada bili supružnici, a triler se temelji na noveli Traumnovelle iz 1926. Arthura Schnitzlera, prenoseći radnju iz Beča s početka dvadesetog stoljeća u New York.

Maske Nataše Janjić i Nenada Medančića zabavile su poznati bračni par

“Oči širom zatvorene. Unleash your inner magic!”, napisala je Nataša Janjić uz fotografije s lude večeri na kojoj su se ona i njezin suprug dobro zabavili s prijateljima.

Maske Nataše Janjić i Nenada Medančića

A kako ćete se vi danas maskirati?

Maske Nataše Janjić i Nenada Medančića