HELLO
Domagoj Kukec

Marko Tolja ima zanimljivu vijest za svoje Instagram pratitelje. Slavni pjevač objavio je zanimljivu fotku koja je zaintrigirala sve.

Na fotki koju je objavio na Instagramu, možemo vidjeti pjevača kako ponosno leži na kauču zavaljen i opušten, a osmijeh od uha do uha krasio je Markovo lice.

Glazbenik je nosio sivu trenirku, a i kauč je bio sive boje, pa se on stopio s pozadinom.

Ono što je jako interesantno kod ove fotke je to što Marko ima jedan poseban zid u svojem stanu. Taj zid, kojeg je nazvao Wall of memories, zapravo sadrži Marku bliske i dirljive trenutke ovjekovječene na fotografijama.

“Nakon dosta duge pauze sam malo ofriškao svoj “Wall of memories”. Tu su se našli posebni trenutci i ljudi iz mog profesionalnog života… i hvala vam svima na njima! Pa se vi sada probajte pronaći u ovoj gomili!!!”, napisao je slavni glazbenik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

Marko Tolja i ostali slavni krase zid

Međutim, fanovi ne moraju tražiti tko je na fotkama, jer im je Marko olakšao i označio sve hrvatske zvijezde koje se nalaze na fotografijama.

Tako su se na zidu slave, uz Marka, našli Severina, Nina Badrić, Gibonni, Zrinka Cvitešić, Danijela Martinović, Battifiaca, Ana Herceg, Jurica Pađen, Antonio Geček, Marin Ferketin, Ivan Pešut, Branimir Gazdik, Oliver Ereš, Let 3, Mrle iz Leta 3, Nives Ivanišević, Ante Gelo, Petar Grašo, Zorica Kondža, Mia Dimšić, Ivan Vukušić, Duško Ćurlić, Tonči Huljić, Jelena Rozga, Natali Dizdar, Matija Cvek, Mia Negovetić, Marijana Batinić i Meri Cetinić.

PROČITAJTE: Marko Tolja postao ambasador marke Renault

Ovaj dirljivi zid mjesto je gdje će Marko Tolja prisjetiti se najbitnijih trenutaka iz svojeg života sa slavnim zvijezdama hrvatske scene.

Marko Tolja nije samo glazbenik, on je osoba koja želji njegovati bitne odnose u svojem životu i živjeti ispunjen poslovni i privatni život.

Zapratite Marka Tolju na Instagramu za još srcedrapajućih trenutaka!