HELLO
Domagoj Kukec

Poznata hrvatska glumica Marijana Mikulić nedavno je oduševila svoje obožavatelje objavom na Instagramu, pružajući im u uvid svoj obiteljski život. Ona i suprug Josip Mikulić pronašli su malo vremena za sebe, a Marijana je svoje pratitelje razveselila duhovitim opisom uz šaljiv video.

Nakon što su posvetili vrijeme i trud obnovi svog doma, Marijana i Josip su odlučili uživati u trenutcima zajedništva. Glumica je podijelila video na kojem se šali sa suprugom, ističući kako on još uvijek nije usavršio vještinu poziranja, ali kako ga je uspješno nagovorila na zajedničko fotkanje.

U objavi na Instagramu, Marijana je napisala: “Još je tu. Još nije naučio pozirati. Još uvijek se ipak da nagovoriti na fotkanje. Volimo prosinac. Volimo praznike. Pusti nek traje.” Svojim duhovitim pristupom, glumica je pokazala opuštenu stranu i ljubav prema zajedničkim trenucima s voljenim suprugom.

Marijana Mikulić oduševljava fanove

Ova opuštena, iskrena i šarmantna objava na Instagramu dobila je mnoštvo pozitivnih komentara, a obožavatelji su izrazili oduševljenje njihovom prisnošću.

PROČITAJTE: Nika Turković za HELLO! – Od omiljenog parfema i transformacije problematične kože do treme koja je popustila tek u finalu

Uzbuđeno iščekujemo još zabavnih i romantičnih trenutaka koje će Marijana Mikulić podijeliti na svojem Instagramu. Njezina iskrenost i duhovitost svakako su osvježenje u virtualnom svijetu, a ova objava još je jedan dokaz koliko cijeni obiteljsku sreću i humor u svakodnevnom životu.

druge vijesti